enu mer fredag

Hello!!

I dag  hade vi SO prov å bip testet . Men det gick faktist bra på båda :D Iallfall efter SO provet så flippade Nina på Filip bara för att han hade satt ett lås i Magdalenas hår igår!! Så hon ringde hem till han. stackarn :( ärligt det var ju på skämt..
Efter skolan åkte jag till stan och träffade mamma. Vi var ock åt på nån Indisk restaurang nära heden. Det var rätt så gott förutom att några indiska gubbar satt å glodde på mig :S .  Efter det gick vi å kollade i lite affärer  och sedan skuller vi till operan och se på "my fair lady"

My Fair Lady handlar om den narcissistiske språkprofessorn Henry Higgins som inbillar sig att han kan utrota klasskillnader med fonetik. Han slår vad med sin vän Pickering om att han på mycket kort tid ska lära den fattiga och obildade Eliza Doolittle att tala och föra sig som en prinsessa.

Den var faktist väldigt bra och musiken lika så. Den får M M M M.




puss // Magda

Freitag!!

Äntligen den här veckan över!!! Eller aa, i alla fall om man ser till prov :P Nu är det bara att fortsätta plugga inför nästa vecka :@ Blir helt galen!! Men aja man överlever på något sätt, är ju bara fyra prov man ska klara av :| Biologi, engelska, matte och NP i svenska..

Men nog om det, idag var en jobbig dag, vaknade upp och var förkyld :( Inte så bra när man ska ha gympa, men mamma skrev en lapp fast jag var med på gympan ändå, självklart var det biptest. Fast skönt att ha det gjort, gick ju rätt bra trots att jag var förkyld (:  Sedan var det SO prov, jobbigt mina fingrar typ skakade efteråt :S Men aja nu är det gjort, det mest störande var att jag inte hann  läsa igenom mina svar. Just det, sedan fick Nina (svenskaläraren) damp på Filip för det med låset igår! Waah vem orkar bry sig om det, det var ju bara skoj :P Skulle typ ringa hem och allt, aningen överdrivet., stackars Filip :( hehe :P

Nu ikväll ska jag vila mig, se på cinderella man på 5:an :P Plugg får bli imorgon, fast ska på hockey också, tänker inte missa en match till nu!! Får se om jag går ensam eller med någon :P Har en biljett över för Frida ska på ridning hoppas hon får det skojsigt :)


Ha en bra kväll (:

// Magdalena


Torsdag

Idag vaknade jag upp och var väldigt pigg för att vara jag, kanske berodde på att jag la mig tidigt, hehe :P Sov över 9 timmar men det var väldigt skönt :) Torsdagar är ju jobbiga och långa dagar så.. Men dagen började med klassråd, matte och NO- labb. Labben var rätt skoj och Magda och jag satt i typ en kvart extra och skrev labbrapport så vi fick bara 10 min lunch. Men men, hinner inte göra det hemma, så då var det värt att få kortare rast. På den lilla rast vi hade så hann vi äta och dessutom fick vi jaga FIlip och Christian som hade låst fast låset till mitt skåp i mitt hår!! Haha men svenskaläraren kom och räddade mig :P Dessutom kom vi lite sent till musiken, men aja. Efter musiken var det idrott - trampett :|   Det är väl inte det roligaste, men går i alla fall bättre än redskap :P Sedan var det SO och tyska. SO:n var bara att repetera inför provet imorgon på andra världskriget och tyskan satt vi i datasalen och gjorde olika test, skoj skoj :P

Efter skolan var det bara att åka hem och plugga och förbereda sig för en ny dag med plugg och kanske biptest!! :/


Men nu är det dags att sova.. snart i alla fall...

God natt :P

/ Magdalena

Onsdag

Idag så var det tyska på morgonen å vi gick igenom enu mer grammatik :| finns verkligen iget mer tråkigt än GRAMMATIK. Slöjden var okej, förutom att jag började blöda på fingret :( men jag brukar alltid skära mig på nått på slöjden :P.  På svenskan så hade vår lärare damp å så såg vi på nått om nationellaproven. Värsta fjolligt var det, var en kille som hade värre frilla en Christer! Att det ens går.  Så kom oxå KK till oss å gav oss prov lappen inför engelska provet. Snacka om att det är mkt glosor och grammatik!! jag kommer dö nästa vecka!
Lunchen hände inget speciellt var iallfall lite mer normal mat i bamba idag. 
Sen så var det bild och det var vår sista lektion för lärarna skulle på nån föreläsning om matte.



Nu så blir det att se på TV och sen plugga xD




ha det bäst // Magda

Tisdag

Idag är det tisdag, en väääldigt tråkig tisdag :P Jag har varit trött och vädret har varit bland de sämsta, bara regn regn, regn och regn. Man förväntar sig inget annat här längre, höhö. Skolan var seg och sista timmen var det kemiprov :| Tragiskt, men det gick väl hyffsat :P 

Sedan åkte jag hem och har inte orkat göra annat än se på TV. Bland annat sett Sweeny Todd med Johnny Depp i huvudrollen. Den filmen handlade om : Sweeney Todd som anländer tillbaka till ett London där hans fru togs ifrån honom femton år tidigare. Han har suttit åratal i fängelse på falska grunder, har han bara hämnd på hjärnan. Den gamle barberaren har tappat all tro på mänsklighetens goda, och planerar att åter ta till sina rakblad, denna gång för att korta inte bara polisonger - utan även livet på alla som förtjänar det det minsta. Tillsammans med hyresvärdinnan Mrs. Lovett, som enligt egen utsago står för de värsta pajerna i stan, börjar de att eliminera folk en efter en. Mrs. Lovett inser också hur man kan gå med vinst när priset på kött är högt och pajaffären står tom på kunder. Men hur långt kan man gå i sin strävan efter hämnd innan konsekvenserna hinner ikapp?

Handligen verkade ju bra, men detta är en musikal och jag märker att musikaler inte är något för mig (samma var det med Hairspray :P)  Det var en mörk film och jag gillade inte alls på detta, därför får den två M. Den är värd en tvåa bara för att det var Tim Burton och Johnny Depp som samarbetade igen :P


image22 ... Sweeny Todd får MM i betyg :P


Nu blir det fortsatt TV-tittande :P

// Magdalena


Måndag

Nyss kom jag hem från dansen. Det gick bra för både mig å Magdalena :D
Nu blir det väll att läsa igenom Kemin enu än gång.. öhh orka kan det nu tror jag xD..


I skolan var det katt mat idag, fyyyhh vad äckligt det såg ut.. haha inget annat hände typ.. allt är som vanligt.



puss å kram // magda

Söndag

Helgen går verkligen fort och nu är det söndag igen, typ den segaste dagen på hela veckan!! Vad har jag gjort idag? Jo, pluggat kemi, kemi, kemi och lite till kemi. Det är inte världens roligaste ämne och det är väldigt mycket att plugga in inför provet på tisdag. Men känns i alla fall som jag kan det hyffsat nu :) höhö..



image22 ... Inte världens roligaste bok :P


Igår var det lördag :P Och då var jag i Kållered och köpte Sorbet glass (mango), rätt mycket gick åt igår när jag såg på melodifestivalen med Sebastian. Trevligt att BWO gick vidare :D Någon i finalen som jag håller på. :)


image21... Mums ;P


Men nu är det söndag som sagt och ska snart läsa igenom kemin igen. Så slipper jag få ett nervsammanbrott imorgon av att jag inte kan något :P Får säkert engelska läxa + att jag har dans så då kommer man knappt hinna läsa på...


Men ha det bäst

// Magdaleno  ( o = en hyllning till mango sorbeten)

God Kväll

Jepp BWO gick vidare , de var bra :D Frida feat nått var väll sådär men alla kidzen röstade väl på dem .

Glömde lägga upp en bild igår  på när filip och christian.... ehh :P

image19

Lördag

Hello!!
Idag när jag vaknade så kollade jag på klockan å gissa vad, 6 30 :S .. haha ofta jag lyckades vara hur pigg som hälst så tidigt på morgonen. Men det visade sig att min klocka hade stannat å egentligen var 10. Alltså mer normal tid att vakna på helgen :P.
Sen vid 12 så åkte jag iväg till dansen och där träffade jag Anna. Både danserna gick bra idag å det var som vanligt kul :D.  Vid 16.30 så kom jag hem å så var jag själv hemma. Mamma å pappa är/ var på fest.


Nu så blir det väll att se på Melodifestivalen. Hoppas BWO går vidare :P.



// Magda.

:D haha varning för helt crazy bilder!!! ( INGEN är påverkad av alkohol)

image12   Kåta?!

image13   image14 näähmen Filip :P
image15 
image16
image17  Lyx kväll för filip

image18
Men han fick nog det lite för bra...





Filmkväll!!!

Hallo...

Ikväll var det filmkväll, eller snarare jävligt vild kväll för att fira Annis 16- årsdag!! :D Christian, Jenneifer, Anna, Magda, Frida och jag började se på The girl next door, hehe väldigt ehm ..söt film, fast passar kanske inte från 11 år, men det var i Filip och Christians smak :P Det säger ju allt!!! Efter en stund anlände Filip och till en början var det rätt lugnt, tills filmen var slut då!! För då kom Christian och Filip igång tillsammans med massa sjuk musik, ni får själva se på bilderna som Magda tog :Ä Haha... Enjoy XD

Men en varning för känsliga tittare!!


Fredag (:

Hello!!
Idag på morgonen så var det hemkunskap. Jag och Filip lagade fisk i sås med potatismos. Det blev faktist gott :D  haha enda ilip är bra på är väll att laga mat. Sen så var det Engelska och så hade jag glömt läxan hemma!! åhh störande men jaja... Sen så såg vi på "Big words" ett fjolligt pogram, typ frågesport.
I dag så var det gröt i bamba. waah känns som att det är gröt skit ofta :P orka.
Matten idag var skit tråkig. Jag och Magdalena höll på med tema, men sen så kom hon lärar studerande och sade att man inte skulle göra det!! öhh :S Så hon gav oss några svåra å tråkiga steniciler. Men det var så tröök så vi satt å lärde oss memorypå miniräknaren istället :P
Idag på idrotten hade Emma sin lektion, så det var fotboll. Jag hatar verkligen fotboll!! sååååå boring. hehe. Å så får man alltid sitta å prata med Kamstedt när man inte ska spela. Idag så klagade jag för honom om Tyskan och så örsökte övertala att vi inte skulle ha biptestet nästa vecka.  Han typ bara flina så vi kommer säkert få ha det då!
På SO:n så var det nått med Raghads lås, så annis , frida å några kom försent :P hehe.  Iiallfall så gick vi igenom det sista om andra världskrigets första del och gjorde lite frågor.

Ikväll så blir det boa med Frida, Anna, Magdalena och några andra. Skabli skojsigt :D Jag eller Magdalena skriver senare hur det gick där..



ha det gött /// Magda



Jävla Tyska

Vem fan ger ett prov på 14 sidor!! damp på henne!!  Å lätt var det verkligen inte. BARA massa grammatik typ!!
När i hade suttit från 15.15 till 16.30 hade man inte ens hunnit göra allt :S waah sista sidan var en hela a4 med text man skulle översätta till tyska!!!!!!!! Never att man hann det!!!!!!


Ända bra idag var SO :D  Alla rätt  på läxförhöret :D haha Jag och Magdalena har SO powe :P lol




Nu ska jag inte plugga nått mer idag är helt jävla slut!! Åhh mitt humör är verkligen PISS



// Magda


Torsdag- TYSKAPROV

Hej hej..



Tyska provet var verkligen ett av de värsta proven jag någonsin har gjort! Dessutom klockan kvart över tre på torsdag eftermiddag, som gjort för att man ska få IG!! Höhö, Fuxin sa ju själv "Jag är medveten om att detta är ett mycket svårt prov". Dessutom var det typ 14 sidor, fy kändes inte alls bra. Men aja, har aldrig gillat tyska och kommer aldrig att göra det heller. Nu är jag helt död känns det som, slutade skolan halv fem. Varit en jobbig dag, usch t ex biologin som man spydde av, stackars hjort.. :( Gympan var skoj med massa lekar och inga redskap :D Snacka om att jag blev glad! Och SO:n gick med bra, fick tillbaka läxförhöret på mellankrigstiden, det gick bra :)



I dag är det hockey också. Men det ska inte jag gå på, måste vila mig..



Magdalena


Onsdag

Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, bara massa sega lektioner.  Svenskan idag var som vanligt helt meningslös och alla andra lektioner var boring. SA var den enda okej lektionen. Jag och Magdalena räknade matte, nu har vi bara ett tal kvar :D .
Nu blir det väll att plugga lite tyska.  Men jag kan det väll okej tror jag.....

haha världens tråkigaste inlägg :P men jajaja



kram // Magda

Deutsch!!!

Om några dagar är det tyska prov , så detta inlägg handlar bara om hur underbart "not" det är att kunna tyska.

För kan kunna tala tyska så är det nödvändigt att kunna  väldigt många tabeller med olika grammatiska grejer.


- Prepostionerna!! waah utan att kunna det är du död. Eller jag och Magdalena klarade av 2 år utan att använda oss av det. Men vi var ju oxå kassa!!

- Massa, massa, massa och enu mer grammatik som är nödvändigt att kunna, men jävla svår att förså.

och såååååå väldigt mkt mer som du behöver kunna............................


Jag avslutar inlägget med tyska nationalsången som du och alla andra kan sjunga med i...

Deutschland, Deutschland über alles,
über alles in der Welt,
wenn es stets zu Schutz und Trutze
brüderlich zusammen hält.
Von der Maas bis an die Memel, von der 
Etsch bis an den Belt.
Deutschland, Deutschland über alles,
über alles in der Welt.

Deutsche Frauen, deutsche Treue,
deutscher Wein und deutscher Sang,
sollen in der Welt behalten ihren alten
schönen Klang.
Uns zu edler Tat begeistern unser ganzes
Leben lang.
Deutsche Frauen, deutsche Treue,
deutscher Wein und deutscher Sang.
Einigkeit und Recht und Freiheit für
das deutsche Vaterland,
danach laßt uns alle streben brüderlich mit
Herz und Hand.
Einigkeit und Recht und Freiheit sind
des Glückes Unterpfand.
Blüh' im Glanze dieses Glückes, blühe
deutsches Vaterland!



för du lust att kanske ta fram gittaren eller pianot så kan du spela istället.






Tisdag!!

Hello!!
I dag är det tisdag och det kunde knappast börja bättre :P Utan Magda och jag fick visa upp våran fantastiska miljövideo på SA:n :D Hehe, men den var bra, jag är stolt ;) Sedan gjorde vi även matte på SA:n, så nu slipper vi ligga efter där, otroligt! Efter det var det engelska och SO. SO:n är intressant, fast det är rätt sömningt att sitta och lyssna i över en timma om andra världskriget :P Sedan var det lunch, och jag fick en en benbit i min fiskpinne!!! Så äckligt, sedan fanns det ingen sås heller, bamba maten är kass. Efter lunchen var det matte, svenska och NO. Svenskan är som vanligt värsta flum!!! Värsta segt, men det gick bra :) Men idag hände inget speciellt i skolan, man vände inte ögonen ut och in i alla fall :Ä

Sedan gick jag hem från skolan eftersom jag missade bussen, haha jag lyder vår miljövideo och blir av med extra kilona av allt socker ;)

Nu är det bara att plugga tyska, höhöhö. :|


Magdalena


Prov,Läxor,Prov,Läxor......

Tjena Tjena!
Dagen började med engelska och KK gav som vanligt massa läxor till oss!!  På NO:n sen, så gick Eva igenom om Estra och fett.... Såååå trök och ingen av oss ser vad hon visar för bilder på tavlan eller hör!!  Självklart så gav oxå Eva oss läxa tills imån och så har vi prov i Kemi nästa vecka!! Hemskt!! På lunchen blev jag och Magdalena misshandlade av Christian och Filip, men vi är vana!! Hela högstadiet har man gått runt med helt röda armar.   
Sen så  var det vårt Hat ämne TYSKA!!  såå trök och nu har de flyttat provet från onsdag morgon till torsdag eftermiddag!! Värsta kasst!!  Man kommer ju vara skit trött när man ska göra provet. höhö
Svenskan som var vår sista lektion kan man bara säga ett ord FLUMM!! ^^  Gjorde verkligen inget , satt typ bara och snackade med varandra!!

Så var denna skoldagen..... Annat som har hänt är att Biologi provet som vi skulle ha imån egentligen är istället nästa vecka.  Bra det vi har ju inte ens gått igenom allt. Det negativa är väll att vi då kommer ha 3 prov den veckan!!!
 Sen så var det oxå en annan kul grej idag. hahahahaha. Men jag säger bara, ögonen vändes ut och in!!


Nu blir det plugg och sen dans...



Puss och kram

Jack..

För en stund sedan hittade min mamma våran fågel Jack död i buren. Det känns så sorgligt för han var inte ens ett år gammal och vi köpte honom i april förra året. Vi hade honom knappt i tio månader och vi anade inte att något var fel, förutom att han var väldigt lugn av sig och sov väldigt mycket. Sedan hade han Lina, de två verkade älska varandra väldigt mycket, satt och kelade med varandra hela tiden. De var alltid nära varandra med sina huvuden lutade mot varandra..Så jag tycker synd om Lina som är helt ensam nu och Jack som var så ung.. Men han dog älskad och vi får hoppas han har det bra någon annanstans hos fågel- Magnus och Pippi- Lotta <3

453413-11












... I Linas hjärta förevigt




Vi saknar dig Jack

/ Magdalena


Tyska suger!!

 
Asså det finns nog inget tråkigare än att plugga tyska och speciellt inte när man verkligen suger!!
Tack vare vår förra lärare som verkligen inte lärde oss nått, så ligger man efter och är enu mer misslyckad!
På onsdag så ska vi ha prov och det kommer säkert gå skit, men jag är van pga att alla tyska prov går skit!!

En passande dikt till alla Tyska lärare:


Tyskaläraren är ett monster
plågar oss med grammatiska små konster
tråkigt är det unbedingt
hon torterar oss ju så distinkt.


Tyskan mig på nerverna sliter
därför jag i läxan skiter
jag inget vill mig lära
okunskapen får mig bära.


Hon oss försöker sätta dit
utanför klassrummet luktar det ju skit
klassisk betingning kallas det nog
jag det alldeles nyss förstod.


Snart kommer det ett jättetest
jag blir som vanligt motsatsen till bäst
hon säkert mitt betyg vill sänka
men då jag henne kommer att dränka.


Jag inga orättvisor tål
jag får nog tvätta mig med tvål
för att kunna fjäska och fjöla
och slippa höra käringen böla
för jag henne förolämpar
när jag min depression dämpar
ty när ilskan i mig sväller
svordomarna fram väller
de kan skada många
speciellt könsorden dom långa.





// Magda

Söndag och lovet snart slut..

Lovet börjar gå mot sitt slut tyvärr, en vecka är inte speciellt mycket. Men jag har haft ett väldigt bra lov, bara umgåtts med dem som står mig närmast och som jag bryr mig om :) Har faktiskt inte pluggat något, vilket jag kan få lite ångest för nu... Men men, det har ju faktiskt varit lov och jag får plugga på tyskan i dag istället. :P

Lördag...
I går var jag på hockey med Anna som jag skrev innan, det var väldigt kul :D Även om matchen inte var den mest underhållande, fast vi var säkra på att Frölunda vann! För de gjorde faktiskt ett mål innan slutsignalen, vi var säkra på det och hade jag varit domare hade det lätt varit mål :P Så det blev en besvikelse, eller snarare lite dissat när alla ställde sig upp och var glada för målet :P En annan rolig sak var att min lillebror gick fram och pratade med Djurgårdens målvakt, så frågade han honom om det gjorde ont att få puckar på sig. Målvakten svarade tydligen "Aa, ibland".. :P

Efter matchen så åkte jag hem med mamma och pappa, fast de skulle ut igen så egentligen skulle jag få vara ensam hemma och se på melodifestivalen. Men Sebastian kom hit igen, och så lagade jag makaroner, köttbullar och ärtor till oss eftersom ingen av oss hade ätit mat. Och Sebastian var duktig och blandade Soda Stream, haha.. Sedan tittade vi på melodifestivalen, fast det roligaste med det är att sitta och håna alla dåliga låtar. Sedan var det roligt att inte Carola gick vidare, hahahaha :P



Men nu är det söndag och jag dags att plugga tyska igen :| Tråkigt..

puss puss


// Magdalena


Melodifestivalen

haha fan vad dissad Carola blev igår när hon inte gick direkt till final. Nu får hon känna på att inte alltd vara bäst!!
Men Sannas låt var verkligen bra, eller iallfall bättre än andra generationes låt!!


Nu är det tyska som gäller :D öhh eller iallfall får jag plugga lite på det....





pösss // magda

Grattis på namnsdagen Julia!

Idag har jag å familjen vart i Partille hos några av föräldrarnas kompisar. Det var rätt så trevligt ;) .
Ikväll blir det väll att se på Melodifestivalen. Inte för att det är så skoj men man måste se det ändå :P. Dissa alla kassa artister, men man kan ju alltid hoppas att nån låt blir bra. 

Idag har oxå min syrra namnsdag! Grattis på henne


image10 


bye bye // magda

Lördag!!

Fredag...
I går var en mycket trevlig dag, jag och Magda åkte till Kållered och blev kära i skorna som är på bilderna nedanför <3<3 :P Men först var vi runt och kollade på mobiltelefoner, fast det fanns inga nya som verkade intressanta. Så vi gick till Kicks och skopunkten och det märks att vi är skoomaner, haha :P Vi var tvungen att testa alla klackskor även om vi blir  typ över 180 i dem. Sedan gick vi till vårt kära IKEA och köpte lite saker, så var det en kärring som hela tiden tjatade om att man skulle betala i snabbkassan med kort. Men bättre att dom hade en snabbkassa där man kunde betala kontant också! Sedan åt vi två pizza slice och drack dricka, så köpte vi IKEA:s egna choklad. Inte för att den är så god, men den är billig, haha ;) Efter det åkte vi hem och eftersom vi missade 755:an, fick vi ta 760. :P

Efter det gick jag till mormor och morfar och åt god mat, och mamma och jag åkte lite tidigare hem från mormor eftersom mamma och pappa skulle ut med några kompisar. Så då blev jag ensam hemma eftersom syskonen var hos mormor, men så kom Sebastian hem till mig och vi tittade på film och Let's dance, haha. Så åt vi Nacho rolls, de är jättegoda! Och jag åt upp mammas sorbet glass också, haha :P Som sagt en mycket trevlig och rolig dag och en betydelsefull kväll.


image7


I dag ska jag på hockey med Anna :D Det är Frölunda som ska spöa Djurgården. Det ska bli kul med hockey, var längesedan jag gick och det var jättelängesedan jag gick med Anna, det ska bli jätteskoj!! Efter det får jag se vad som händer, ska väl plugga tyska.. NOT


image8




Ha en bra jättebra dag! 
Puss o kram
 
// Magdalena


skor skor skor skor skor skor.... <3

åhhh vad många fina skor vi hittade idag!! Måste bara ha de!!!


  Mycket fin sko som är ett måste till vår!!





 SUN VALLEY                       <3<3<3<3<3<3                               AURORA




Pumps är verkligen super snygga!!

Kållered

I dag ska vi två åka till Kållered :P Till ungdoms motagningen.... haha NOT...
Nähh vi ska faktist kolla i lite affärer å köpa b-day present till Anna.



// Magdorna

The Holiday

Jag tänkte tipsa om en mysig film som Magda och jag såg på bio för ett årsedan. Filmen heter The holiday och den handlar om Amanda och Iris, två kvinnor på olika sidor av jordklotet som båda har problem med kärleken. Amanda har precis dumpat sin otrogna pojkvän, och Iris har just fått sitt hjärta krossat av sin kollega. Genom Internet tar de kontakt med varandra och väljer att byta hus under julhelgen. Amanda lämnar sin flashiga villa i L.A. för Iris söta lilla stuga utanför London, och vice versa. De båda möts av en varsinig kulturkrock men när deras kärlekslösa och problem fria semester ska börja knackar kärleken på dörren, och diverse komplikationer tar olika sorters vändningar...

Jag vet att Magda och jag tyckte den filmen var mysig och bra, sedan är det ju en kärleksfilm som passar bra på alla hjärtans dag ;) Det är bra skådespelare också, Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law och Jack Black. Dessutom är det mammas favoritfilm och jag tänkte se den med henne ikväll :) ..hehe

Kväll igen..
I dag har jag inte gjort något speciellt, jo jag har klippt mig :D Fast var tvungen att gå upp klockan 8.00, för jag hade fått tid klockan 9.30 så var jag tvungen att ta bussen. Inte vad man vill på ett lov, men vill man vara fin..:p Det blev inte så stora förändringar, utan klippte bara upp håret. Men när jag kom hem åkte jag med brorsan till CCsport och köpte fotbollskläder *jippi*. Och sedan så åkte vi och kollade på skor, hehe. Lite roligare, men dessvärre köpte jag inga utan kollade bara på alla fina klackskor..thihihi :p

Ha en mysig kväll <3


//Magdalena


image6


Don Juans förlorade dagbok

Idag så har jag köpt en ny bok. Don Juans förlorade dagbok. Har aldrig tidigare hört talas om boken men den verkade bra. Här är lite av handlingen.

Juan Tenorio hittas som nyfödd vid ett nunnekloster och uppfostras av dessa stränga men kärleksfulla kvinnor. Juans stora dröm och övertygelse är att bli präst, men när han genom en nyanländ nunna får smak på köttets lust och kärlekens sötma slår han in på en annan väg.
Han börjar sin bana med att stjäla från de rika och dela med sina fattiga olycksbröder, men snart tas han under den mäktige markisen de Motas beskydd


Om boken är bra återstår att se. Förhoppningsvis läser jag ut boken snabbt så jag kan skriva vad jag tyckte om den.

Don Juans förlorade dagbok

Ha det gött // Magda


Alla hjärtans dag!

Ha en mysig alla hjärtans dag  och ta hand om dem som står dig närmast!

Önskar Magdorna ;) <3

image9


Shoppat med mammsen

Go kväll!! :p
I dag var det först tänkt att jag skulle till Stadium med Sebastian, men han skulle köpa skor till att spela fotboll med och det var inte så intressant för mig. Utan min mamma ville att vi två skulle köpa kläder tillsammans, och det tackar man ju inte nej till. :D Så mamma och jag åkte till Kungsmässan och letade genom Gina tricot och lite andra affärer men vi hittade inget speciellt, så gick vi av en slump till Indiska. Där hade dom en väldigt söt tunika som jag köpte, lite annorlunda mot alla mina Gina tricot kläder :P haha. Efter det åkte vi hem  och jag fick njuta av god mat och sorbet glass, hehe :P

Efter maten träffade jag Sebastian och vi gick hem till honom. Och nu sitter jag inne på hans dator och skriver blogg, haha ;P
 
BTW så känner jag mig väldigt sugen på sorbet glass, haha måste ju förnya sig och sluta upp med marabou. :P


// puss puss Magdalena


Stan med Annis

Idag så var jag å hälsade på Anna. Sen när jag vart hos henne ett tag så gick vi och kolla i affärer. Anna hade fått present-kort och pengar i b-day present, så det var dags att shoppa hehe. Vi gick å kollade alla Gina tricot och Bik Bok i hela stan, plus massa andra affärer. sen så blev vi trötta så det blev en sväng till kära Donken. Som vanligt tog man fel kö!! Tog typ 10000år och så var det en kvinna som inte kunde bestämma sig vad hon ville ha och höll på framför oss. Iallfall så satt vi där i typ över en timma :P haha satta å snacka och Anna njöt av utsikten över toaletterna. Efter det kollade vi i affärer lite till och Anna köpte ett par fina jeans. Sen började man få lite ont i benen efter allt gående, så vi åkte hem.



Pözz och kram // Magda


30 days of night

I dag är det tisdag och jag tänkte tipsa om en film man inte ska se. Filmen heter 30 days of night och är en skräckfilm som går på bio just nu. Handligen är följande: Under en månad på året finns det inte något dagsljus överhuvudtaget i staden Barrow, Alaska. När den sista strimman dagsljus försvinner vid horisonten attackeras staden av  ett blodtörstigt gäng med vampyrer. Endast den lilla stadens gifta polisteam står mellan de överlevande och en säker förödelse.

Detta är som sagt en skräckfilm, men jag kan inte påstå att den var speciellt läskig, vilket var en besvikelse då pappa sa att den skulle vara äcklig :p Men man är ju van när man sett alla fyra SAW filmer, haha. Fast jag hållar med om att den var äcklig. Den får ett M av fem. Jag tyckte filmen bara var konstig..

Till sist måste jag säga grattis till Anna som blir en mycket stor flicka idag ;D
Och tack till Sebastian för en rolig dag, det är alltid lika underbart att vara med dig.

Ha en trevlig filmkväll :p
// Magdalena


Gratttis....

...... på födelsedagen Anna!!
Dags att börja övningsköra :D



 
                                                       

För er som inte har sett den, här är vår praovideo ;)

http://www.youtube.com/watch?v=xvMtfT9FSZc

Sportlov och det firar vi med en blogg :P

Hej hej!
 I dag är det måndag, första dagen på lovet. Vi två bestämmer oss för att baka kladdkaka och se på film, Försoning. Magdalena anländer klockan halv 13 till Magda som redan är i full gång med att smälta smör. Precis lagom till att blanda ingredienser ringde det på dörren, Magdalena kommer! Kladdkakan såg rätt bra ut för att vara gjord av två misslyckade bagare (PS: vi har båda mvg i hemkunskap :P) men smeten såg smarrig ut! När det var dags för att smeta ut smeten i formen inser vi att formen är alldeles för stor och degen alldeles för klibbig, vad ska vi göra? Jo, vi tar massa cocos och häller över den så kallade kladdkakan. Nu var det bara att stoppa in den i ugnen och börja med grädden. Grädden var lite trög att vispa upp så vi lät den vispa för sig själv med elvispen. Sluta med att den ramlade omkull och Magdas kök såg ut som en svinstia. 20 minuter senare ringde klockan och kakan var klar, mums :) "Lite" bränd och inte så kladdig, men vad gör det?

Nu var det filmdags, men Magdalena hade redan sett filmen och redan berättat slutet för Magda. Men den var bra ändå, en vädligt sorglig berättelse om kärlek, lögner och ett krig (den får M M M M ++ av 5 möjliga) Tyvärr blev vi störda mitt i filmen av två små vilda ungar, men då var det bara att flytta över till Magdas rum.

Efter filmen var det dags för eftermiddags sömnen som man behöver innan maten. Magdas syskon uppskattade kladdkakan väldigt mycket och höll sig lugna, tur det annars riskerar man att bli misshandlad. Så var denna dagen nästan slut, resten av kvällen blir det msn :P

Puss och kram från Magdorna <3

Vi inviger våran blogg med kladdkaka som har M power!

Välkommen till vår nya blogg!

:D

RSS 2.0