Prov,Läxor,Prov,Läxor......

Tjena Tjena!
Dagen började med engelska och KK gav som vanligt massa läxor till oss!!  På NO:n sen, så gick Eva igenom om Estra och fett.... Såååå trök och ingen av oss ser vad hon visar för bilder på tavlan eller hör!!  Självklart så gav oxå Eva oss läxa tills imån och så har vi prov i Kemi nästa vecka!! Hemskt!! På lunchen blev jag och Magdalena misshandlade av Christian och Filip, men vi är vana!! Hela högstadiet har man gått runt med helt röda armar.   
Sen så  var det vårt Hat ämne TYSKA!!  såå trök och nu har de flyttat provet från onsdag morgon till torsdag eftermiddag!! Värsta kasst!!  Man kommer ju vara skit trött när man ska göra provet. höhö
Svenskan som var vår sista lektion kan man bara säga ett ord FLUMM!! ^^  Gjorde verkligen inget , satt typ bara och snackade med varandra!!

Så var denna skoldagen..... Annat som har hänt är att Biologi provet som vi skulle ha imån egentligen är istället nästa vecka.  Bra det vi har ju inte ens gått igenom allt. Det negativa är väll att vi då kommer ha 3 prov den veckan!!!
 Sen så var det oxå en annan kul grej idag. hahahahaha. Men jag säger bara, ögonen vändes ut och in!!


Nu blir det plugg och sen dans...



Puss och kram

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0