God jul!!!

Ät nu mycket julmat och passa på att njut av ledigheten, haha :D



God jul
önskar
Magdorna

Liten jul saga xD

Det var en gång en perfekt kvinna som träffade en perfekt man. Eftersom de båda var perfekta, blev de förälskade i varandra och bestämde sig för att gifta sig, de hade ett perfekt bröllop och ett perfekt äktenskap. En julafton var det perfekta paret ute och åkte bil på en slingrig väg. Det var dåligt väder och snöade mycket och plötsligt såg de någon som hade kört i diket. Eftersom de var så perfekta så stannade de för att hjälpa till. Då såg de att det var jultomten som hade kört i diket, hans släde satt fast och alla julklappar hade åkt ut. Det perfekta paret erbjöd tomten att åka med i deras bil och så skulle de åka och dela ut alla julklappar tillsammans. Efter ett tag blev det ännu värre oväder och tyvärr råkade de ut för en olycka som medförde att bara en av de tre överlevde.

Gissa vem?! Såklart var det den perfekta kvinnan som överlevde, för alla vet ju att varken jultomten eller den perfekta mannen existerar!

Vad är det bästa med julen?

webvoter-omröstning
Vad är det bästa med julen?

Att det är lov
julklapparna
maten
stämningen

Se resultat

8 December

Nu är det mörkt och kallt och skuggorna får liv över allt.

Då tänder vi våra ljus och mörktet flyr från våra hus.

När vi ser hur ljusets låga brinner, tänkter vi på hur snabbt åren försvinner,
 snart kommer julen och vi julgranen tänder, sedan kommer nyår då allting vänder.

Men nu vi tänder avdents andra ljus och jagar skuggorna ur vårt hus.




två prov kvar och en redovisning, sen är jag fri från alla skol böcker för detta året!

Så himla skönt ska det bli med lov. Umgås med nära och kära och så åka till Paris en sväng ;)

Kram
Magda


1 December

Har stort prov  på torsdag om riksdagen, regeringen, kommunen och allt annat som vi har läst om under terminen i samhällskunskapen. Så himla jobbigt att sitta och plugga in det man läste om för 6 månader sen, kommer ju inte ihåg något!

Orka att ha ett stort prov, hällre många mindre. Men tyvärr så tänker inte våran lärare så....





Borde föresten vara olagligt att ha prov nu när det är vinter och snart jul. Det är ju både mörkt när man går hemifrån på morgonen och sen när man åker hem.  Får ju ingen solljus under dagen och det gör att man verkligen ingen energi att sätta sig och plugga på kvällen.

RSS 2.0