Benhinneinflamation suger!!!!!

Var ute och sprang förut med efter några kilometer var det bara att lägga av när benen värkte så att jag inte kunde ta ett enda steg till!! Nu vet jag hur Anna hade det hela förra året.... Fy fan


Annars har dagen varit rätt okej, Har inte hänt speciellt mycket. I morgon ska vi på möte och sen på kvällen ska vi på Grease och reta alla små åby barn xD



Nu börjar DH
kram
Magda


Måndag

I dag var det en helt vanlig dag i skolan och det hände inget speciellt. Nu så ser jag att det har börjat regna ute och det är bra, så blir inte luften lika kvav, eller hur man säger.


Annars så ser jag just nu på "inför eurovison" och det är tråkigt för det är inga bra låtar, men jag har inget bättre för mig xD  Nu blir det att ta en kopp te och läsa lite i någon bok :)






// Magda

Magda Agerar tandläkare...

... Eller rättare sagt hjälpte min bror Harry att dra ut hans lösa tand. Stackarn, skulle precis gå och lägga sig och sova, när stora syster får för sig att dra ut den lösa tanden xD



Föresten värmen har kommit igen och i veckan ska det bli runt 20 grader *happy*. Det betyer att bort med alla jeans och tröjor och fram med klänning och sandaler. Så kan man äntligen äta massor med glass och få lite solbränna :)









// Magda

Grhhh

Nu är torsdag snart slut, tur det för idag var det en jobbig dag. Ekonomi prov och riskulla är ingen bra kombination. Så lyckades dagen bli ännu sämre när folk får för sig saker och ting som inte ens stämmer....





Wahhh, om nu mölndal ligger back 78 miljoner kronor och vi som var lovade att få  nya datorer inte kommer att få det, VARFÖR ska då plöstsligt poltikerna  ha det??!!! sjukt :S Men aja, det är Mölndal


Komplicerat!

Denna dagen var piss!
I alla fall om man lyckas sänka sig i enda ämnet det gick bra i... :P

Så är det någon som kan ge en bra förklaring  till varför/ varför inte frihandel är bra?
Hjälp behövs!!!




Vart är världen påväg?

Att gå in på t.ex Aftonbladets hemsida för att uppdatera sig på nyheter är vad jag och säkerligen många fler gör dagligen. Men istället för att de störsa rubrikerna handlar om mord, politk, kändis eller nått dylikt så lyder rubriken

"Hur du kommer i form inför sommaren" , Gå ner 2kg i veckan " , " Så får du platt mage"

Hallå!! Vart är världen på väg då bantning går före allt annat. Vem orkar läsa om hur man på bästa sätt kan tappa kilona och vilken mat som innehåller minst antal kalorier? Mat är till för att njutas inte för att man ska räkna ut hur många kalorier portionen innehåller. När ska folk börja acceptera att det är inget fel på lite kurvor och man behöver inte få dåligt samvete för att man har ätit lite godis.


AFTONBLADET TA BORT ERA JÄVLA ARTIKLAR OM BANTNING




Varför äta efterätt med inget socker när själva grejen med efterrätt är att det ska smaka sött och gott?


Fy Fan

Kort och sagt så gick Antiken povet åt helvete, flera frågor som man inte alls kunde. Då och då kommer man in i svackor då det mästa provet skiter sig och så är det just nu!!! Fy fan!!!


Kan inte någon skänka oss 5 000 kr så att vi kan åka iväg på sista minuten resa i morgon, vi behöver sol sol och lite mer sol!! Annars går det bra med lite choklad eller mat xD


Hoppas ni inte har missat Marabous nya smak, alldeles underbar ;)


Bara för att de är roliga


Mintkrokant

Åhh, hatar måndagar! Världens segaste dag med världens segaste lektioner och dessutom har vi prov på grekisk mytologi imorgon. Jaja, på samhäll fick vi se en film om choklad och kakao och hur den framställs. Stackars människor som sliter häcken av sig för att jag ska kunna äta min marabou..



I lördags var jag i Danmark som sagt..
Men vem har sagt att inte jag köpte öl? Nej, sånt gör inte jag (a)


 I väntan på att gå på båten :P
 Soligt och fint väder  :)
 Mattias och Sebastian tittade på fotbollar medan...
... Jag tittade på skor  xD
 Mormor och morfar <3


Dags att plugga!

/Magdalena

Ich bin müde

Nu är ännu en helg förbi och i morgon är det måndag igen :/

Igår var jag med Minemojen hela dagen. Förts var  vi i stan och käka glass och kollade runt och sedan åt vi pasta carbonara hemma hoss henne. Efter det gick gick vi och köpte glass (igen) och såg på film :P Ja, vi är mat galna! Magdalena var tyvärr inte vara med för hon var i Danmark och köpte öl, nä skoja, eller hon var där, men inget öl inköp xD

Annars så har jag efter allt godis/glass  också tränat lite. Var ute och jogga, men fy fasiken vad ont jag får i smalbenet. Blir bara värre för varje gång jag joggar, fan, vill inte ha någon jädra benhinneinflamation. Snart ska ju riskulla springas igen!!

Så har jag försökt att plugga lite också, men man tror att man ska orka göra så himla mkt på helgen men slutar alltid med att inget är gjort på söndag kväll.  Har iallfall tragglat in lite mytologier i mitt hövve, men de lär jag väll redan glömt bort.


Ciao
Magda

Fy på våran SV och SH lärare...

.... Som gör att helgen kommer spenderas med massa pluuugggg!!

Ett stort tack till LINUS (sv lärare) som medelade oss idag att vi har ett prov på tisdag om antiken!! Kunde han inte sagt det tidiagre i veckan??, nej nej han är för lat!! 
Så har vi ekonomi prov nästa vecka och jag fattar 0000, BLÄÄH!!




Jädra fattiga Mölndal






Nu blir det varken nya datorer som skolan lovade eller kött i bamba.
Eller bara kylckling (med glas) eller kebab (kemiskt gummi)


Magdorna + Skoldatanätet = (L)




Bara för att vi har suttit inne på skoldatanätet sammanlagt i över 1 dygn!!!!!

What. lyckas???!!!


Nej nej, inte alls deppiga över attt vi slösar vår tid på sånt skit :P

Viktigt meddelande från Fässberg!!!

Jag har upptäckt att en viss modell av kombinationshäng-"lås" till skåp är väldigt lätta att öppna. Man knäcker koden på ca 5-10 minuter.

Testet har utförts hos 2 skåpsinnehavare, med skåpinnehavarnas tillstånd, samt att jag har verifierat att de verkligen är ägare till dessa 2 skåp, genom att de har fått öppna "låset" själv först för att jag ska veta att de verkligen är innehavare av skåpen. De båda använder samma modell av "låset".

Jag har bifogat en bild på "låset" (Ett tresiffrigt ABUS kombinationshäng-"lås"). Dessa "lås" är verkligen enkla att öppna, och jag avråder verkligen från att använda dessa "lås". Jag skulle rekommedera att ni byter till ett nyckellås.

Jag rekommederar inte att man använder kombinationshänglås över huvud taget. Det finns andra modeller med liknande brister som ovanstående modell, och som därför kan vara lika enkla att öppna.


Problemet är också att ni inte får ut något på försäkringen alternativt att självrisken blir högre ifall koden har knäckts av en obehörig, då det inte går att se att "låset" har öppnats på ett obehörigt vis. Däremot om man dyrkar upp ett nyckellås så bildas repor på stiften/skivorna inuti låset på ställen där nyckeln aldrig kommer åt, som visar att låset har blivit öppnat på ett obehörigt vis.

Att använda "lås" av typen som syns i den bifogade bilden är ungefär samma som att knyta ihop skåpet med ett snöre eller sätta en karbinhake över. Så lätta är dem "låsen" att öppna.

Jag har satt citationstecken runt ordet "lås", när jag talar om ovanstående ABUS-"lås", då man inte kan kalla dessa "lås" för lås, dessa "lås" kan liknas mer som leksaker.

Så slutkontentan är, att använd nyckellås, det är säkrast.





OBS: Vi har inte skrivit detta meddelande utan en elev på skolan  :P


Slut på lovet

Snyft, snyft nu är lovet slut och imån blir det tillbaka till skolan.

Har inte skrivt något de senaste dagarna, men här kommer en liten sammanfattning :P


Mormor och Morfar var här under några dagar så jag bakade en morotskaka till dem. Riktigt god blev den, att den har blommor i mitten beror på att jag inte visste hur man tog bord formen så jag stoppade en kruka i mitten xD



Så har jag fått en ny dataskärm av morfar pga att han tyckte att det förstör nacken att titta ner på laptopen, haha!! Lite skillnad nu att sitta vid en 24 tums skärm istället för än 17 tums. Ett stort tack till morfar!!



En dag träffade jag också Anna och så åt vi tårta i solen och så var vi på bio på kvällen och såg "En shopaholics bekännelse". Den var jätte bra, riktigt tjejfilm!!!! I går så träffade jag också Christer och vi var och åt glass i stora lass, nä inte riktigt, men 1 glass iallafall xD



Efter mycket påskgodis så fick det också bli en del träning. Var ute i löparspåren både idag och igår :) Nu ska allt kondition upp!!





så detta var allt för mig
ciao
Magda

Spegel spegel på väggen där...


9 April

I dag är det torsdag och alltså har över halva lovet gått :| , men det är faktist några dagar kvar så än ska det inte deppas....
I dag kommer mormor och morfar på besök och ska stanna här i några dagar. För att visa att jag är det bästa barnbarnet ska jag baka morotskaka till dem sen, haha..  Egentligen mer för att jag själv är sugen på det, men ändå :P(a)

Lägger upp en bild senare idag på min förhoppningsvis alldeles underbara kaka :D




// MagdO


I dag tar Färjestad sm-guld, tjalalalala

Skulle varit Frölunda som tog SM- guld ju  :( Gaah..



Sitter och läser i trökboken Goodnight Mister Tom, egentligen är den väl bra. Men orkar inte bli tvingad att läsa!





Bättre än orginalet ju!  :)

Kramar,
Magdalena

Jädra Hockey jag ville ju se på DH!!!!

Dagen började med att träffa Christer som jag inte sätt på väldigt länge. Vi tog en lång promend och tjöta om allt och inget, riktigt trevligt var det :D Sedan blev det att äta och åka iväg och träna. Sprang några kilometer och sedan gick jag på body balance. Väldigt avslappnade och kul, men nu är hela mitt kropp trött och jag lär inte röra en fena mer idag.


Puss och hej
Magda



Giffelpojkarna

I går skulle jag till stan med Magda och Anna <3
Eftersom mamma och pappa jobbade och Magnus skulle ut med kompisar så hade jag ingen barnpassning (ska tilläggas att jag fick ett stort utbrott på Magnus) så blev det Sebastian som fick passa Mattias, vilket jag tycker var väldigt gulligt. Först spelade dom fotboll och sedan gick dom tydligen och köpte gifflar, haha! I vilket fall så var Sebastian och Mattias med varandra hela dagen även efter jag kom hem från stan för då satt dom tillsammans med min mamma och åt mat.
Som tack för hjälpen fick jag och Sebastian varsin biobiljett av pappa, jag var ju verkligen värd det!




... Dessvärre sitter jag här med Mattias igen, föräldrarna jobbar och Magnus är ute, grrrh!!




Nu blir det Peter Pan med Mattias  xD
/Magdalena

Top 3 *** Veckans I-lansproblem

1.  Har fått en ny mobil och jag får damp på att det går skit segt att skriva sms, men jag börjar bli van.    
  ( borde vara lycklig att jag ens har en mobil)


2.  Jag svälter i skolan!! Maten smakar skit och vi får inte längre någon saft!!        
     ( Hallå, jag får mat för dagen, varför klaga)


3.  varenda jävla natt i 2 veckors tid har jag vaknat 5 på morgonen helt klarvaken!! Konstigt, som tur var somnar jag om..
      ( Jag en mjuk säng och tak över huvudet och inte nog med det sover jag cirka 10h/dygn)



Varför är man aldrig nöjd?!!





Kram
Magda



 


Troja, djur och lov

Nu är det påsklov, gött!
Självklart kommer man inte helt smärtfritt undan, måste läsa en bok på engelska på 304 sidor och se Troja som går ikväll *suck*. Men aja, fredagsunderhållningen är fixad  xD



Måste bara lägga in en bild på min söta fågel som verkligen är nyfiken och sällskapssjuk. Hon sätter sig alltid där man är. Sitter man i soffan sitter hon som klistrad bredvid. Så söt  <3

 Mindre söt...

I dag beställde jag även den söta klänningen på hm som jag så länge velat ha, åh <33 Sedan har jag även fått lust att ta hål i öronen, så jag har tre i varje xD konstiga saker man får för sig :P

Nu blir det snart troja,
Magdalena


The Coldman

I dag på Engelskan visade Vår lärare oss en serie från en tidning och så skulle vi göra en kort berättelse av den, den blev väldigt bra (enligt Magdorna och Linus)  så vi lägger upp den på bloggen.

ps, den är inte helt barnvänlig, men om ni sätt serien så skulle ni förstått... XD 



Lady Fluff was walking down the street. She had just visit her brother Duff, when a man suddenly stopped her. He opened his coat and Lady Fluff became shocked!

- What  are you doing?!
- Help me please, I have a small problem, he said
- What problem I can't see it, Lady Fluff answered
- well, thats's the problem, he Said

Lady Fluff took up her magnifying glass

Oh, that's not a small problem thats's a big problem, Lady Fluff said.




Om ni är trögfattade får ni en förklaring vad som händer:

En man blottar sig för Lady Fluff och hon blir shockad och frågar vad han gör. Han säger att han har ett litet problem (mellan sina ben). Efter att Fluff har tagit en närmare titt konstaterar hon att han har en micropenis och att han inte har ett litet problem men ett stort!!




Sånt här trevligt håller vi på med på lektionerna ;)

April april

Har bönderna druckit för lite kaffe, eller? Nej, jag säger bara "HV dom kan ta sig i röven" som några fina fjortistjejer sjöng om Frölunda när Frölunda förlorade. Usch, känns inte alls lika kul att se hockey när det är Färjestad mot HV och tvärtom. Och Färjestad håller jag på för att jag hatar HV!



I dag har jag lurats för fullt, mer eller mindre lyckade skämt i för sig. Mot mamma körde jag den här som älskar Ronnie Sundin (som har spelat i Frölunda) och Leksand Stars.
Jag: "Ronnie ska till Leksand!"
Mamma: "Nej, du skojar? Åh, kan ju inte bli bättre!"
Jag: "April april"
Mamma: "Det där var lågt. Jag ska allt hämnas..."
Okej, kanske inte så roligt för dig som läser men för mig var det lite kul :P

Annars blev jag lurad av min lillebror Mattias som spelar Molly Sandén hela tiden och hennes låt "Så vill stjärnorna".
Jag: "Varför spelar du den låten hela tiden? Är det för du tänker på din tjej"
Mattias: "Ja, jag tänker på min tjej"
Jag: "Åh, min lillebror har flickvän, hahaha"
Mattias: "April april"
Grrrhhhh  :@


Underbart väder idag, Magda och jag åkte tll 421 och åt glass. Dessutom använde jag mina sandaler!  :D

... Så fort dom växer upp!  xD


Kom igen nu Färjestad,
Magdalena

RSS 2.0