Nu har vi tagit studenten!!!

FFYYYYY FAAAANNNNNNNNNN VADDDD VIIII ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Ett litet klick...

...Och så har man beställt något nytt. Det är så enkelt, nästan för enkelt. Nää, jag får sluta nu, men så dyker det upp en rabattkod och så frestas man att köpa något nytt. "Tjänar" ju liksom pengar ;)






400 kr fattigare, men massa andra fina/bra saker rikare :)

Kraaaaam,
Magdalena
 

Sista friluftsdagen

Idag var alla treor på fberg i Askim och tävlade i olika idrottsgrenar. Gick väll sådär för vår klass och det var kallt, men grabbarna från vår klass som är på bilden verkar glada!


Ny bikini och navelsmycke

Yes, nu är allt plugg officiellt avslutat!



Beställde ett nytt fint navelsmycke för några dagar sedan som kom idag. Så även en svart bikini och shampoo och conditioner till mitt hår. Hade lite rabattkodet så betalade endast 300kr för allt :)




Nu kan värmen komma så att jag kan få sola i min bikini <3

Magda

Vinn 40 par skor!!!

Ta chansen och vinn 40 par skor till ett värde av 40 000 kr! Allt bu behöver göra är att gå in på denna länk:

http://www.tlcsverige.se/tavling


Lycka till ;)


Tur att ingen mer matte ska räknas!!

Vi har som sagt inte orkat bry oss om matten så värst sista terminen. Skit tråkigt ämne samt massa annat att göra. Så idag blev det första gången jag någonsin fått tillbaka ett matteprov med resultat G, hahahahahahaah! Aja, fick VG i slutbetyg ändå, så är nöjd!




Nu ska jag smaska i mig jordgubbar <3



Magda


Det närmar sig nu...

En vecka och en dag kvar!

Idag hade vår lärare tappat rösten. Detta betydde att vi inte kunde ha betygsamtal i engelska till min stora besvikelse.. Jag har nämligen varit fruktansvärt nervös gällande engelska b och främst resultatet i de nationella proven! Men sådan tur var så visade vår lärare oss istället hur det hade gått och JAG KLARADE DET! Både jag och Magda klarade det!!! Vi fick till och med VG... TJOOHOOO :D Dessutom fick vi MVG i religionskunskap b.. ;) thihi, vi är bäst <3 Nu gäller det bara att överleva matte c också, sedan är allt lugnt. Haha..

Idag trodde jag att vi skulle se klart "Bron över floden Kwai" på svenskan... men tydligen hade vår lärare fått fel version av filmen, så vi såg aldrig slutet. Tur då att det finns andra knep för att se filmer nu för tiden, hihi (a)



Bästa rapattacken ;)


Kramar,
Magdalena

Np matte C

NP i matte C idag var jätte svårt! Uppgifterna liknar inte alls de som vi räknat i boken, vilket inte precis underlättar. Buuuuhhh på skolverket!!

<--- Grhhhh


Kanske dags att skolverket ger ut egna läroböcker, då nationella mattteproven är så pass annorlunda än talen i våra matteböcker?!!


Nike get fit

SATS har börjat med en ny gruppträningsklass med NIKE. Massa funktionella övningar som både förbättrar styrka och kondition. Hunnit med att gå på två pass och omg vad jobbigt. Brukar inte få träningsvärk så ofta, men efter denna klass har mina ben värkt i flera dagar. Fast kul som sjutton! Har även införskaffat mig lite nya träningskläder senaste tiden :)




Magda

12 dagar kvar till studenten

Det börjar dra ihop sig nu, bara ett nationellt prov i matte samt en filosofi hemtenta kvar, sen är nästan allt pluggande avklarat! Helt crazy vad tiden går fort nu! Hoppas vädret oxå ändras FORT, för det kalla vädret som är nu, vill jag inte veta av på studenten!! Föresten vi är sista årgången som får åka studentflak, för nästa år ska det förbjudas! haha, där hade vi allt tur!






Why Vampires?

Efter att ha sett på Vampire Diaries har jag nu börjat se på en annan serie med onaturliga väsen, nämligen Being Human US. Det får mig att tänka på vad som gör varulvar, spöken, häxor och framför allt vampyrer så speciella? Helt plötsligt är det så väldigt inne med serier, filmer och böcker, ja allt som har med detta att göra. Eller vad sägs om True Blood, Vampire Diaries, Being Human och Twilight som alla producerats inom loppet av några år.

Frågan är då; vad gör vampyrer så speciella?

Först och främst finns det två sorters vampyrer. Dessa är:
"Monstervampyren" som är ond, ond och återigen ond! Den är en samvetslös mördare som ser oss människor som föda! Urtypen på en sådan här vampyr är greve Dracula.
"Humanvampyren" som befinner sig i både människornas värld och i monstrens värld. Den här vampyren kämpar mot sin monstersida och försöker kontrollera den. En typisk sådan här vampyr är Edward Cullen.

Läs mer här!

Edward… humanvampyrens urtyp.

Vilken typ av vampyr är det som är inne nu då? Precis, humanvampyren... Varför? Jo, kan det inte helt enkelt bero på att denna vampyr är lik oss människor (eller försöker vara lik och människor) men har samtidigt allt det som gör den lockande: den är otroligt vacker, smal, framgångsrik och dessutom evigt ung.

 Eric uppfyller kriterierna.

För den som nu är avundsjuk på humanvampyren finns dock en liten tröst. Humanvampyren vill nämligen berätta för oss hur vi duger som vi är. Ofta går denna vampyr bortanför det ytliga och uttrycker istället djupa känslor.

 Damon visar känslor för Elena…

Många har tidigare trott att vampyrens blodsugande tolkats som en metafor för sex. Att det gjort vampyren så spännande. Visst, så kan det vara till viss del. Men dagens vampyr har så mycket mer. Den kan vissa villkorslöst med kärlek, den skyddar oss och talar om hur perfekta vi är. Något som är svårt att finna hos människan…

 Bill skyddar Sookie…


Förstår ni nu vad som gör vampyren så åtråvärd och dessutom till perfekt pojkvänsmaterial? Haha :P


Magdalena


13 maj

Congratz my future husband R-Patz på 25-årsdagen ;D

Skönt med fredag! Få sova ut, slappa och.. plugga.. Aja, näst sista helgen med plugg!!! Sedan är det typ lov i tre fucking månader!!!!!!!!!!!!!!! :D Funderar på om jag ska köpa en resväska istället för att låna föräldrarnas då det blir lite resande i sommar, haha :) Min egen ROSA såklart då ;)


Gaahh, sångaren är sööööööött (a)


Magdalena


Nationella prov...

Idag hade vi läs och hörförståelse i engelska B. Läs gick väll okej, men hör gick inte lika bra. Jag förstår ju engelska bra i vanliga fall, men när det kommer till att svara på frågor samtidigt som någon med konstig dialekt pratar är det inte lika lätt... Aja, ALDRIGA mer ett engelska prov, yey!...


Nu har jag och Magdalena även bokat flygbiljetter till Riga i Juli, vilket gjorde dagen genast lite bättre :)

Kramm Magda

Sol + Musik = Underbart!

Nu jäklar är det dags att börja jobba på brännan 2011. Så istället för att plugga har jag suttit ute och solat och lyssnat på musik = Perfect day!!!
Fast dessvärre har jag det jäkligt jobbigt med pollen just nu - ögonen plus näsa rinner hela tiden trots att jag tar allergitabletter. Så nu har jag bestämt mig för att skaffa glasögon också/igen. Tidigare har jag ju bara haft linser och tyckt det räckt, men sjutton vad jobbigt det är med linser när man har pollen eller är förkyld. Linserna klibbar fast och man ser suddigt. Så det får bli en kombination helt enkelt mellan glasögon och linser...


Jäklar vad brun jag var efter Puerto Rico :O Frågan är om man kan blir såhär brun i Sverige..?

Magdalena


EU-rollspel

Idag hade vi EU-rollspel. Tråkigt värre, men som tur var röstades det fram att vi skulle sluta redan vid 15, istället för 16.30!! Gött gött, dock hamnade ena läraren i typ chock tillstånd av att vi ville sluta "så tidigt". I morgon är vi lediga, vilket borde innebära massvis med pluggande hemma. Dock ska det bli varmt i morgon med, så får se hur mkt pluggande det ens blir.. Troligen snarare dega i solen, lyssna på bra musik och läsa bok :)!


Ett till fin bild från Berlin :)

Eurovision Song Contest

Okej, jag får erkänna... jag är nog lite av en schalgernörd. Jag följer alltid de svenska deltävlingarna samt finalen och nu har jag även följt inför Eurovision. Fast jag är inte så beroende att jag följer det slaviskt.. jag kan liksom lämna tv-apparaten och göra något annat när de dåliga låtarna spelas, haha xD

I alla fall så är det ju Eurovision denna veckan, semifinal på tisdag och torsdag samt final på lördag. Det är något speciellt med Eurovision, kanske är det för att det alltid är i maj - den bästa månaden på året typ! Dock vet jag inte alls vilken låt jag vill ska vinna - så det blir nog till att hålla på Sverige då ;D Haha vad annars liksom?




Annars tycker jag även om Frankrikes låt och Slovakiens.. Norge och Schweiz har även bra låtar och likaså Finland och Danmark. Irland, Armenien och Ungern var också rätt okej... haha äsch. GO SWEDEN xD




Hur går det för Tyskland i år då? Topp eller flopp att skicka Lena igen?

Magdalena


Struligt

Gud vad struligt det har blivit med min studentklänning..
Jag beställde en klänning för ett antal veckor sedan från Ellos som jag tyckte var sååå himla fin. Men när jag fick hem den så var jag inte alls nöjd! Klänningen var inte vit utan mer benvit/beige.... fasiken vad besviken jag blev. Visst, klänningen är jättefin fortfarande men färgen passar ju inte alls till studenten och till studenten vill man ju ha den perfekta klänningen!!!
Så nu har jag varit runt och letat i affärer som en galning utan att lyckats hitta någon... Detta har lett till att jag har beställt en ny igen, från Nelly denna gång. Enligt recensionerna ska den vara vit och det hoppas jag verkligen! Bara storleken passar nu också.. haha.

Varför kunde den inte vara vit?!!! :(
Hoppas denna passar istället (a)...
...Tillsammans med dessa fina älskade skor <3
Blir det kyligt har jag även köpt den här jeansjackan xD thihi...


Magdalena


Studentklänning

Letat i nästan alla affärer i stan efter en vit klänning till studenten, dock utan resultat. Så får bli att beställa från internet.


Denna blir det. Hoppas den passar!


Magda

23 dagar till studenten!

Denna veckan har vi haft snö, regn, hagel och nu sol och värme! haha ena dagen vinterjacka andra dagen shorts?!


Sjukt mycket att göra i skolan och borde egentligen plugga idag med, men det är lördag, pluggfri dag! Inledde dagen med spinning och snart blir det iväg till stan med Magdalena :) Blir promenad i solen och bio, Red riding hood!



Marabou <3

Fick idag hemskickat över 2kg marabou choklad som jag hade vunnit i deras påsktävling :D Nu har jag choklad för ett långt tag framöver! <3




Happy Magda


Varborg

Ungdomarnas stora supar dag igår! Vi och Erik Hallén inledde kvällen med att grilla korv och avslutade den på Chess i stan :)








RSS 2.0