New Moon i Balltorp

Javisst. Ett år har gått och nu sitter jag och läser fjärde och sista delen i Twilight-serien (läste ju de tre första böckerna förra året). Jag gillar inte alls boken – en riktig besvikelse. För det första så är det alldeles för många namn som dyker upp (vilket gör en trögfattad människa som mig förvirrad). Jag gillar inte språket fast i för sig kan det vara dålig översättning då jag läser den svenska boken. Liksom skrockar, var är det för ord? Jacob skrockar, Edward skrockar, Charlie skrockar… jaja, kom på ett nytt ord! Sedan tycker jag handlingen är lite för mycket. Visst, varulvar och vampyrer men nu ska det komma någon halv vampyr/människa… Nej nej nej! Jag är besviken… men kanske blir boken bättre, har ju några sidor kvar att läsa.


Här i Balltorp finns mitt egna Forks – regn och en massa skog. Dock inga vampyrer eller varulvar, men det är väl inte så viktigt. Haha! Fast igår när jag cyklade hem från Sebastian så fick jag syn på månen. Genast drogs mina tankar till en viss bok…




Glad Midsommar,
Magdalena


Skor <3

Den dagen jag inte längre frestas av att köpa ett par nya skor är det inte längre värt att leva



Dessa underbaringar gav Magdalena till mig <3 <3<3


// Magda


Salta pinnar

Jag har blivit helt beroende av salta pinnar! Kan äta hur många som helst (tills förpackningen tar slut i alla fall). Och salt... haha salt är så gott. Till exempel när Magda och jag går på bio saltar vi popcornen så mycket så det svider i läpparna när vi äter de. Ingen bra vana, men men...

I fredags var jag och Magda på bio för att fira hennes födelsedag som var igår. Vi såg Sex And The City 2. Den var precis som man hade förväntat sig. Och gillar man serien och första filmen gillar man andra filmen. Fast den var lite lång..


 


Igår tittade jag på bröllopet, fast att jag irriterat mig på det väldigt länge nu. Jag menar det har varit så överdrivet. I flera månader har det stått om det i tidningarna och det har varit massa på TV. Man får liksom nog till slut! Men sedan får man ju tänka på att det inte är Victora eller Daniels fel att det blivit så överdrivet och att man inte ska irritera sig på de...
Men jag måste säga att jag ändrat uppfattning om båda två och deras förhållande. Innan har jag tyckt att Daniel varit stel och inte speciellt kärleksfull medan Victoria varit precis tvärtom. Men efter hans tal... jag tror inte jag var den enda som ändrade uppfattning. Vilken kärlek! Aaaw. Jag är väldigt glad för deras skull och jag tror de kommer leva lyckliga i alla sina dagar... Hehe. I alla fall hoppas jag det.




Nu ska jag se på The Wolfman och äta födelsedagsmiddag och tårta. Detta eftersom pappa fyller år idag. Egentligen var det tänkt att vi skulle till Lisberg igår och äta men på grund av vädret blev det inte så...

Magdalena



Fy fan vad vi är bra!

solen skiner, skolan typ slut, bra betyg, lov........ UNDERBART!


Yehhh!!

Nu är värmen här, så himla underbart!!!!! Äntligen kan jag ha på mig shorts, sandaler och annat som hör sommaren till!! I dag tog även Fbergs treor studenten, shit tänk att det är vi nästa år. Längtar så himla mycket, men samtidigt känns det läskigt. Tiden går så fort och många val som ska göras innan dess... Men nu ska jag njuta av denna ledigheten, sista riktiga sommarlovet! YEY.






// Magda


Robin Hood

Idag har Magda och jag varit på bio och sett Robin Hood. Rena fyndet för det kostade bara 60 kr!
Robin Hood var som jag hade förväntat mig. Och gillar man Gladiator, Russel Crowe och Ridley Scott är Robin Hood ingen besvikelse.




Vet ni vad? Jag tycker ni ska gå in på http://www.still-chic.com/sv/pinsamma-historier/lukteffekten-3 och rösta på min pinsamma historia. Skriv sedan er egen och ta chansen att vinna shopping för 15000!




Pussar, 
Magdalena


RSS 2.0