klädesinvestering

Hitta en  vinter skinnjacka på H&M:s rea för 500kr istället 2000kr. Kanske lite tråkigt att handla vinterkläder nu när det är varmt, men den var skit fin och tråkigt men sant så är största delen av året kallt här....





Magda

Årets skoinköp...

Och det är bara april...




Nää, nu får jag sätta förbud på mig själv. Inga mer skor!!! I alla fall inte förrän i juni tidigast x)

Magdalena

I'm in love






Back from Berlin

Sjukt vad dagarna kan skilja sig åt.. Ena dagen vandrar man runt i Berlin, nästa dag sitter man på en buss i 12 timmar och tredje dagen är man vid skolbänken. Men jösses vad kul det var i Berlin!! Hände verkligen saker hela tiden, men jag ska nog inte gå in på detalj.... hahahaha. Mycket vandring och lite sömn kan man säga :P
Tyvärr orkar jag inte ladda upp så mycket bilder heller då allt finns på Facebook ;) Dock kan jag säga att jag mer än gärna skulle åka tillbaka till Berlin NU!!!

Nää nu ska jag njuta av ett avsnitt av Vampire diaries, plugga och eventuellt ut och njuta av vädret med en härlig joggingrunda :)



Magdalena

Time goes by so fast

Haft massvis att göra så bloggen har glömts bort :( Hel del att plugga, men nu har det ju varit fint väder, så att vara ute i solen har prioriterats! Får njuta av denna lilla sol vi får i Sverige!! Så åker vi till Berlin i morgon på studentresa med treorna :)
 Yey!!


Var är nyckeln?

När jag tränar så brukar sätta fast min skåpsnyckel i skosnöret, så att jag inte tappar bort den lika lätt. Fast igår under boxen så märkte jag att skosnöret hade gått upp och att nyckeln var borta. Blev självklart sjukt irriterad på att jag ännu en gång lyckats slarva bort min nyckel och skulle bli tvungen att bryta upp låset. Men så inträffa något helt sjukt. Under stretchen så såg jag att min nyckel fastnat som en pil i taket!! haha, tydligen hade jag lyckats sparka upp den under någon av kick-övningarna. Rena turen att jag upptäckte den, liksom hur stor är sannorlikheten att nyckeln sitter i taket?!! Med lite hjälp fick jag ner den och slapp köpa nytt lås!


Magda


Föstesten, OMG det är påsklov nu?!! 44 dagar till studenten, WAHHHH!!


So ein schöner tag

Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi åker till Berlin på studentresa! Så för att ladda upp riktigt sitter jag och lyssnar på tyska låtar.

Låtar är ju perfekt för att förstå sig på den tyska kulturen samt komma igång med det tyska språket :D
Så här kommer några tips för er som också känner att ni vill ladda upp inför resan ;)


Att lyssna på Fliegerlied är perfekt för den som vill lära sig några lätt fraser samt ord :) Ett plus är att Tim Toupet använder sig mycket av kroppsspråket dessutom.


För den som vill ha lite mer avancerad tyska passar sig denna låt. Dock är det fel högtid, men aja... högtid som högtid liksom :) Ett plus är att Florian Silbereisen (den blonde) fyller år samma dag som mig!!!


HAHAHAHAHA skämt åsido... Och fråga mig inte hur jag fick tag på dessa låtar :P

Magdalena

HEJ HEJ VÅR

Äntligen en helg med sol och lite värme. Var fleeerrraaa månader sedan jag kunde känna solens värme.. Förhoppningsivs blir det många fler soliga dagar de närmaste månaderna! Helgen inleddes med ett norge besök av Karen. Umgicks med henne en hel del i London så när hennes familj skulle till Sverige över helgen så passade hon på att ta en tripp till mig i gbg. Blev massa tjöt (blandning av eng och norsk svenska haha), lite shopping och sedan hamburgare och cheesecake på hard rock café, vilket ledde till matkoma.

Idag blev det sats running club i slottskogen på förmiddagen och eftermiddagen har spederats med att skriva lite på filosofi hemksrivningen. Nu ska jag fortsätta se på amazing race!



 Karen på vårt japanska stammis lunch ställe i London, förutom Starbucks... 




Magda

Jimmy Choo

Åhhhhh... jag bara VILL HA en av de två lanserade parfymerna från Jimmy Choo!!



Give me (a)


Liten och söt TV

Idag kom en riktigt överraskning - pappa hade köpt en ny LED- TV till mig! :D Liten och söt vilket är perfekt i mitt lilla rum.. haha snällt.



Idag köpte jag även ett par nya solglasögon... Okej, jag är galen!! Nu har jag tre pilotglasögon... Dessutom har jag fem stycken andra varianter av solglasögon.. hahaha!


1. Mina älskade Prestige.. Tyvärr söndriga :( Pris: 139 kr.
2. Från Guldfynd och liknar mina Prestige fast i en annan färg. Pris: 99.50 kr.
3. Från Indiska och de var fina, men det är något som gör att de inte känns 100% rätt :P Pris: 59.90 kr.

Ha en underbar fredag!
Magdalena


Happy!!

Äntligen kom det jag beställt från Bubbleroom :D Dessvärre fick jag åka och hämta det på Hemköp.. Fast passade på att köpa ett nytt tuggummipaket, haha.. Det går ju åt ett paket i veckan, minst!



Blev riktigt glad för presenten man fick med :D Massa fina naglack <3

Magdalena


Bal och studentfest

800kr fattigare men nu är biljetter till balen och studentfesten köpta! Inte långt kvar nu....


Liten lya men perfekt läge!

Tänk er att ha en lägenhet på Manhattan och endast betala 4500;- i hyra istället för 22 000;- som det annars kostar! Skit samma om lägenheten är pytte liten!


Hur vårsolen värmde och vintern var glömd?

Dessa två dagar har verkligen varit bra, så himla skönt att sluta tidigt! Igår passade jag på att ta en lång joggingtur ute i solskenet och idag har jag varit och sett på film med mormor samt ätit fransk laxlåda :) Dessutom var jag på fotboll igår och såg IFK Gbg mot Örebro. Tyvärr var det en mindre rolig historia... korkad som jag var tog jag på mig skinnjacka (?!!), försökte nämligen leva mig in i orden "Och vi minns första gången när änglarna sjöng. Hur vårsolen värmde och vintern var glömd...". Det blev förjädra kallt och näsan rann som en kran när jag satt där. Dessutom förlorade IFK - SURT!!!



Magdalena


Jag har typ skofetisch



Dessa underbara nya sandaler kommer börja användas så snart det blir lite varmare!

Do I really look like this?!!

Hämtade ut mitt nya pass och som vanligt tycker jag att mitt passfoto ser förskräckligt ut! Men det är typ inte menat att passbilden ska bli fin...





Spinning <3

Idag hade vi bara idrott på morgonen sedan slutade vi, då resterande lektioner var inställda. Så redan vid 11 var jag hemma igen, vilket var väldigt skönt. Såg på några avsnitt av amazing race, typ mitt favorit program. Om det kommer en svensk version av programmet ska jag lätt anmäla mig! Liksom tänk vad kul det hade varit att resa runt om i världen och ställas inför olika utmaningar!

Idag har jag även köpt och skruvat fast nya klossar till mina spinningskor, då skruvarna började bli lösa. Avslutade dagen med 90 minuter spinning. På ena sidan satt en jätte snygg kille och på andra en biffig idrottare. Gissa om jag tog i till 110%, vill ju inte vara sämre än dom! Efteråt hade jag en stor svettpöl under mig och var helt slutkörd, fast känslan efter ett hårt träningspass är ändå helt underbar haha

Mina fina cykelskor används väl <3




Magda

-

Såg att vi, i och med gårdagens inlägg, hade gjort 666 inlägg på bloggen.. Så går det inte att ha det - därför kommer detta helt meningslösa inlägget.


Colour







Bubbleroom

Passa på att beställa något från bubbleroom nu! Man får nämligen 200 kr i rabatt om man beställer för minst 500 kr. Allt man behöver göra för att få rabatten är gilla Bubbleroom på Facebook. Det är vad jag kallar lättförtjänta pengar ;)
Själv har jag letat efter en axelbandslös bh som jag ska ha när jag har balklänningen på mig. Jag hade riktig tur för på bubbleroom hade de två-pack för 258 kr! Dessutom hade jag ju 200 kr i rabatt om jag köpte för 500 kr - därför beställde jag även en klänning samt så gjorde jag mig till premiummedlem. Så nu kommer jag även få en giveaway till värde av 350 kr tror jag det var :D Dessutom får jag en årsprenumeration av bubblerooms tidning, trevligt!




Magdalena


RSS 2.0