Frida has yoga skills!!

I helgen var föräldrarna å syskonen på high chaparall så jag var ensam hemma :D Magdalena ville också njuta av att bli av med syskonen så hon flyttade hem till mig över en dag. Vädret har varit på topp så vi passade på att vara ute. Tog svängarna förbi Frida och där höll man på att förbereda inför Mathildas fest. Iallafall så var vi där en stund och tjöta med frida och så visade hon sina yoga skills!!



haha Frida kan fan stå på huvudet!!! MVG++ till henne :P




Helgen var bra och nu måste jag göra klart samhälls arbetet, blääh



kram
Magda

Talang!!




Tänk att kunna prata utan att öppna munnen och sedan också kunna sjunga och göra det riktigt bra!! Snacka om talang :P

Torsdag



Såg att min gamla mentor var med i tidningen så han fick vara med i bloggen. Han var ju så himla "bra". Nästan lika bra som lärarna på fässberg ;)



I morgon är det fredag och då ska vi springa riskulla igen, ORKA!! Men på de resterande lektionerna ska vi bara se på film. Det är okej, men jag klarar inte av att se på film i skolan. Beror nog på att de flesta kommer från UR och är som bäst från tidigt 90-tal!



Magda

...för vi glömmer aldrig änglarna

Igår var jag som sagt för första gången på Gamla Ullevi, väldigt påhittigt namn förresten... eller inte.
I alla fall så blev jag riktigt imponerad, förutom att det verkar som halva läktaren ska braka ihop. Vilken stämning, helt underbart! Speciellt gillar jag när Snart skiner Poseidon sätts på och alla sjunger med! Så fint...




Magdalena

De kanske behöver en smäll?



Jag erkänner, det var jag som gjorde det :P

Nä men asså jag kan förstå att folk blir förbannade på västtrafik, haha men vissa blir lite mer arga än andra.

Föresten jag och Magdalena var nära på att åka fast idag då det kom på kontrollanter på spårvagnen precis då vi klev av. Ritkigt tur att vi gick av just då, men ofta att vi orkade betala 20kr för att åka tre hållplatser!!



MAGDA

En ny sida av Göteborg

Idag var det alltså friluftsdag och statsvandring och vi var fast beslutna om att komma i mål så snabbt som möjligt och det lyckades vi också med. På drygt 2 timmar och 45 minuter var vi tillbaka där vi börjat - vid universeum.
Ett STORT tack till Frida! Utan dig hade det aldrig gått, haha! <3

 
Till en början kände Magdorna igen sig...

 Friluftsdagar - alltid bra väder, not!
 Frida visade vägen.
..... Ingen kommentar  
 Haha inte precis... Happy people.

Magdalena har tur!!!

Jag trodde knappt det var sant när Magda sa att jag hade vunnit två biobiljetter från datorteket på Fässberg, men det hade jag! Tre elever på hela skolan var utlottade och jag var en av dom, otroligt!

Kan knappt fatta att det är två och en halv vecka kvar nu tills lovet! Underbart och samtidigt inte... Liksom orka komma tillbaka till Fässberg xD
Men självklart är det en hel del kvar innan det, prov i historia, inlämning och imorgon friluftsdag - Vandring genom Göteborg, yay :D

Snart ska jag plugga och sedan ska jag på fotboll, IFK - Malmö  :)




// Magdalena

Fågeljävel!!

En jädra fågel, troligen en mås ( brukar flyga runt här), har bajsat ner hela mitt fönster!! Grhhhh, varför kunde den inte utfärda sina behov någon annanstans och inte just på mitt fönster!! Inte nog med det så hade pappa köpt en bulle till mig idag, men så hade pappa och syskonen åkt till havet och fikat. Gissa vad som hände där??, Jo en MÅS tog påsen med min bulle som pappa hade lagt på bänken och flög iväg!!


 <------- I will kill you!!!




Magda

Orm spa?

Mamma sa att hon hade hittat en perfekt födelsedagspresent till mig, självklart blev jag nyfiken och gick fram och kolla. Här nedan kan ni se vilken "fin" ideé hon hade...Tur att hon skoja för det värsta jag vet är ormar!!






MAGDA


skepp och hoj


Igår natt när jag sov så drömde jag om att jag åkte båt. Så varje gång det kom en  stor våg så blåste kaptenen i en visselpipa :S Hitills låter det väll rätt normalt, men det sjuka vara att varje gång "kaptenen" visslade så vaknade jag upp mer och mer. Tillslut var jag helt klarvaken, men cirka en gång i minuten hörde jag fortfarande det förbannade visslande tjutet. Först trodde jag att jag fortfarande drömde, men efter att nypt mig i armen och ställt mig upp var jag iallafall säker på att jag var vaken, hehe. Tyvärr så hördes det fortfarande ett högt visslande som verkade komma från mitt rum. Har ju massa tekniska prylar  så jag började undersöka om ljudet kom från dom, men så var det icke. Tänkte väcka föräldrarna, men de skulle blivit galna på mig, så det ville jag inte riskera. Tillslut så kom jag på att det kunde vara brandvarnaren och när jag gick närmare märkte jag att ljudet kom från den. YES, tänkte jag, nu ska jag bara ta ner den och sen kan jag sova vidare!!! Tyvärr så gick det inte så lätt, då den satt som fastklistrad mot väggen. Många svordomar hann jag säga innan jag fick bort den och kunde ta ut det den förbaskade batteriet som hade blivit gammalt. Sen kunde jag äntligen sova vidare utan den hemska kaptenen som visslade....

Så kära människor, vill ni slippa visslande högt ljud mitt i natten när ni försöker sova rekommenderar jag att byta ut batteriet i brandvanaren innan det bli för gammalt xD



magda

Prosit

YES, jag har blivit förkyld - igen! Jag vet inte vems fel det är denna gången, är det kungsbacka viruset? Eller är det Tompa som smittat mig...?

Denna långhelgen har varit riktigt bra, varit med Sebastian varenda dag. Ätit massa grillat och tittat på fotboll och till och med spelat fotboll med Magnus, Mattias och Sebastian!!  :O
Sedan har jag lyssnat på Tompas ungdom, haha vilka historier. Säger bara Hästa- Kjell :P


Nej, orkar inte skriva.. lägger upp bilder istället  xD


 





Kramar,
Magdalena

Man är aldrig för stor för att gunga



Idag gjorde vi klart historian. Det gick faktist rätt fort så sen fick vi "passa" min syrra på lekplatsen, eller det blev tvärt om... Julia fick gunga oss när vi  två halvsov i en gunga som var som en hängmatta.




Magdalena attackera mig mellan mina ben, eller rättare sagt tog fart på gungan.. xD



Tillslut fick Julia gunga, då vi själva började må illa :P




Det är faktist rätt kul att gunga, men kombinationen av att precis ha ätit, ta så mycket fart som möjligt och sedan ligga ner i gungan, är inget att rekommendera. Iallafall inte om man är över 16 år, mindre barn verkar ju aldrig bli yra eller må illa. Undra vad det beror på?!




Magda

Fässtival

Japp idag var det fässtival på Fässberg alltså inga vanliga lektioner. Skulle se på projektarbeten på förmiddagen. Ena klassen hade skit dåliga redovisningar och den vi var på sen var jätte duktiga och vi blev insiprerade till vårt eget projekt i år 3. Sen så hade vi typ 3 timmar rast då man kunde käka hamburgare på skolgården. Egentligen kunde vi gått hem, men ville se Kitty som skulle prata i Aulan på eftermiddagen.

Iallafall så skulle vi gå och se på gangster-film i aulan men när vi kom dit var det dans. Aja, lite segt men det gick väll att se på. Vi lyckades iallafall hålla oss vakna, det gjorde inte våran sv/eng lärare Linus som somnade. Sen fick vi se på gangster filmen som SP06c + Linus hade gjort. Den var rätt kul och lite skrattade vi allt, eller ah inte åt själva filmen men åt vår lärare som skratta ihjäl sig. Efter det såg vi på Kitty och den var rätt kul, sen åkte vi hem. De flesta i våran kära klass var självklart inte i skolan idag (fin gemenskap). Nej, nej vi var inte alls avundsjuka på hur bra sammahållning b.la. sp06c klassen verkade ha.




Ur Kittys blogg... När hon gick på fässberg verkade hon trivas lika mycket som vi gör nu

Konkurs

Haha!
Västtrafik har höjt priserna så om jag ska åka buss så lär jag gå i konkurs. Och vem fattar deras nya västtrafikkort...?
Gaah!! Vad var det för fel på de hedrliga hundrakorten. Kunde man i alla fall tjuvåka, inte för att jag gjort det (a).. haha.
Men nu borde man få tjuvåka för det är ju svindyrt. Liksom en vuxen enkelbiljett från mig till åby kostar 25 kr, 25 kronor! för en väg!!! Fatta vad dyrt...
Och vill jag åka till Göteborg kostar det typ 38 kronor, en väg, vuxen, enkelbiljett... dom måste skämta? :P


I dag har jag sprungit så nu har jag ont i rompan, haha.
Dessutom är jag väldigt trött, inte för jag gjort något.. jo haft nationellt prov i matte.
Förresten, fick också VG i tyska - jag är nöjd!





Kramar,
Magdalena






Tisdag

Dagen började med NP i matte och det gick varken bra eller dåligt. Sen hade vi håååållltimma väldigt väldigt länge för att sen se på film i tyskan. Fick föresten tillbaka läsförståelelsen som vi gjorde i fredags. Kändes som att det inte alls skulle gick bra, då jag gissade mig igenom det mesta. Men det blev ett VG, så jag är glad. Har ju som sagt aldrig lagt ner någon tid på tyskan ( mitt hat ämne) så VG duger utmärkt.

Hade precis tänkt att gå ut och springa, men det regnar. Aja, måste ändå låta kroppen vila iallafall 1 dag. I morgon får det bli att träna igen, om det blir gym, jogga eller något pass återstår att se.


Föresten i morgon är det FÄSSTIVAL  på fässberg, wohooo!! Grillning på skolgårde :D :D :D ehhh



Går inget bra på tv så istället har jag spelat sönder ESC låtar xD Men ikväll är det iallafall DH!!
 




// Magda

Måndag

Gött att få vara ledig idag och typ hela denna veckan. Bara riktiga lektioner i morgon :) Men då är det både nationella i matte och tyska, men det får gå som det går. Kan ju ändå inte plugga till det.

Idag har jag b.la. pluggat lite och så tränat. Eller ah det med pluggandet kan jag inte påstå att jag har gjort, eller räknas det att jag har kopierat in en bild till min artikel ? xD


Så till sists måste jag bara säga att jag HATAR västtrafik ännu mer, tack för att de har höjt priserna som redan innan var sky höga!!! Grhhhh



Kram
Magda

Min helg...

Everyday we started fighting.
Every night we fell in love.
No one else could make me sadder,
but no one else could lift me high above.

Jag gillar Norges låt och just dessa raderna påminner mig om en speciell person, undra vem? xD



Min helg:

Fredags: Var hos mormor och morfar.
Sedan satt jag uppe och kollade på film till halv tre på natten, värdelösa filmer btw.. :P


Lördags:
Var på bio med Magda och såg änglar och demoner.
Sedan var jag hos Sebastian och tittade på Eurovision i HD, haha! Hans pappa var riktigt stolt. Jag röstade förresten på Norge och Danmark, fast så överlägeset bra var väl Norge ändå inte? Tråkigt att det gick så dåligt för Malena...

Söndags:
Var med Sebastian och gjorde inget speciellt alls, köpte glass om det räknas :P

Och idag har jag varit hos tandläkaren, ska inte dit förran i augusti igen, gaah. Sedan var jag i 421 med mormor och fick ett par jeans (a) Danke.. Köpte även en klänning med organic cotton :P


  Min underbara EKO klänning, *stolt*


Nu ska jag strax ut och springa och göra klart artikeln  ;)

/Magdalena


Söndag

Vaknade sent och sen dess har jag knappast gjort något vettigt. Har rätt mycket plugg skit som jag måste göra, men jag är ju ledig imån så det får bli att jag gör allt då.

Nu ska jag åka och träna bokat in mig på core och sen body pump, så sen lär jag vara helt slut! Men det blir kul. Går jag bara på gymmet blir det så lätt att jag inte ger 100% och lägger av så fort jag känner mig lite trött, men nu går det inte smita undan.





kram
Magda


ESC

Ingen har väll missat att Eurovision song contest är idag. Självklart vill jag ju att Malena ska vinna, men Norge går också bra, Rybak har ju både utseendet och bra låt  xD


Men Självklart blir det någon Öststat som vinner, alla de röstar ju som vanligt på varandra. Synd att inte norden är större, då skulle vi ju kunnat vinna lite oftare :P



Om jag får gissa så blir det Israel eller Grekland som vinner, låtarna suger, men öststaterna gillar säker den xD





Trevlig Lördag
Magda

Änglar och Demoner

Nu har vi varit på bio och filmen var helt okej :) Da Vinci koden var snäppet bättre, handligen var lite för komplicerad och seg i denna filmen. Men den var ändå rätt spännande och slutet var oväntat.


Den får M M M+







Inspiration hämtad från Frida


Jag
...ser rött för att vi ska springa om Rikulla!
...fäller tårar för att Tyskan gick sämst!
...hatar Fässberg för allt går skit där!

Jag ler för att jag ska på bio...



Haha okej tårar fäller jag inte, fast tyskan gick skit!!!
Snart ska jag och Magda i alla fall på bio, vi förtjänar verkligen det.
Sedan är det Malena på TV, glöm inte att heja :P



// Magdalena


Fredag!!!

Yes äntligen har helgen kommit!! *Happy*

NP i tyska gick väll sådär, men vad gör det, tyska är inte något jag bryr mig om ändå!! Nu kan jag iallafall andas ut efter att avklarat denna veckan, bara tre veckor kvar till lov nu, göttans. Nästa vecka är vi ju också lediga tre dagar, så det gör att jag blir ännu gladare :D Har rätt mkt som ska göras i skolan, men det blir nästa veckas problem.


Nä nu ska jag hämta en stor kopp te och läsa, för en gångs skull måste jag ju läsa ut någon av alla de böcker jag börjat  på. Tyvärr lyckas jag alltid tröttna mitt i boken och det händer inte ofta att jag lyckas nå sista sidan...  Men har ni tur lägger jag ut alla mina "fina" recensioner på böckerna i sommar xD Förra året var jag ju riktigt duktigt på det...



puss hej
Magda

Sjukt!

Sånt här går vår historialärare igenom på lektionerna, läskigt eller vad?
Att man ens lägger ner tid på att tillverka sånt här  :S

För er som glömt är Hiroshima den atombomb som släpptes under andra världskriget av USA över Hiroshima i Japan. Men som ni ser finns det värre bomber än så...





Se livet från den danska sidan

Jo, jag har varit rätt mycket i Danmark men för det är jag ju inte en överlycklig människa :P
Riskulla idag och haha hela klassen ska springa om på tid om två veckor igen! Tack vare att läraren ville ta tiden, idag fick vi göra det själva...
Gud, har knappt ätit någon mat, levde på två smörgåsar och en banan till klockan sex då mamma lagat mat. Inte konstigt att jag var på pisshumör, förlåt alla jag skällt på (mamma, Sebastian) :P

Nej, nu springer jag inte igen förrän tidigast lördag, haha! Imorgon ska jag nog unna mig något extra, pappa lovade att ge mig pengar för denna fruktansvärda vecka, som inte är slut än -np i tyska imorgon!
Men pengar är alltid uppskattat och det gjorde mig i alla fall på glatt humor, tack pappa <3




Puss och kram,
Magdalena


Tänk att bli så gammal...





Asså shit, tänk att bli 130 år!!! Om jag blev det så gammal skulle jag alltså ha 104 år kvar att leva, fatta vad mycket. Hon hann få uppleva sina barnbarnsbarnbarn!! Otroligt att det finns de som lever så länge.


// Magda

En blek Magda vill ha sol.....

... Men i nu läget får jag nöja mig att titta på flygplanet som min bror Harry har hängt upp i taket i mitt rum







Harry lekar att han är pilot och att han ska flyga mig till Hawaii, låter inte så dumt? Ligga på en strand och dricka cocktalis, bada, bli brun...... Nä, nu får jag sluta drömma mig bort, back to reality!! Men rätt så snart åker jag iallafall till Kroatien, då ska jag allt få min efterlängtade solbränna (a).


 FLYGA (L)



// Magda

Bitterfittan

Jag är jättetrött och har ingen lust till något!
I alla fall gick nationella inte lika dåligt som jag faktiskt hade trott, men man ska inte ropa hej än...

Imorgon är det riskulla och JAG VILL INTE - måste gå ut och springa idag, inte för att det kommer göra mig bättre men får lite bättre samvete om jag gjort det.

Jag vill ha helg eller lov eller bara slippa skolan för nu pallar jag inte mer. När jag är klar med en grej kommer ju bara något nytt *suck*.
Jag måste öva på att bli positiv, haha! Jag positiv? Det är inte ofta det händer :P


//  Magdalena

Köp ekokläder





Våran plansch som vi hade redovisning om idag :)


Tisdag

Idag har det varit ännu en onödig dag i skolan. Har ärligt talat inte gjort någonting, haha så nu måste jag göra massa hemma istället. Men så går det när alla datorer är upptagna i skolan :@ Jag och Magdalena uttnyttjade iallafall svenskan till att analysera sönder allt och alla, från kyrkan till rymden osv. Vi hann också disskutera vad vi vill göra för projektarbete i år tre. Kom fram till att vi ska söka stipendier och åka till sydafrika och hjälpa till att ta hand om apor, eller till Thailand. Tyvärr så blev vi dissade av vår lärare Linus som sa att vi lika gärna´kunde ta hand om varandra, att vi själva är som apor.



I morgon har vi nationella i matte och det kommer gå SKIT, lär väll få tidsbrist som vanligt... Aja nu måste jag plugga...




// Magda

Dagens Eurovision sång

Nu är det dags att ladda upp, imorgon semifinal och på lördag final!
Skämt åsido.
Idag har jag varit duktig igen och varit ute och sprungit, ville bara säga det! Fast räkna inte med att det kommer gå bra på riskulla för det.. haha!


 


Dagens låt, har vi inte hört den förut? :P


Kramar,
Magdalena

Ordinary day in School

I dag har det inte hänt speciellt mycket. Vi hade naturkunskaps prov, alltså har vi bara ungefär 1000 prov / inlämningar kvar att göra innan sommarlovet ;) Sista lektionen hade vi sovtimma, eller rättare sagt infosök med en från biblioteke. HALLÅ!!, VI KAN SÖKA PÅ GOOGLE, varför slösa vår tid på sånt? :| aja, det är fässberg.... ;) :P

Hoppas ni inte missar att se på inför ESC som går NU på tv :P Alla låtar suger, men det är kul att dissa de xD (Magdornas specialitet)

Det var kul så länge det vara



Jag och Magdalena är iallfall stolta över att ha fått testa den "fina" plastisen, tyvärr så har Mölndal ännu en gång inte råd. År det något de över huvud taget har råd med i den här kommunen, I don't thonk so, speciellt inte nu när de ska spara in på allt och alla....


/Magda

Lejonkungen

När jag var liten var Lejonkungen min favoritfilm och visst är den fin?  Haha :)





Idag blir det plugga som gäller!
Har redan gjort tyskan och nu blir det natur o matte  :|
Sedan kanske det blir springning och självklart se på tv!  :P

Kram,
Magdalena

Country air...familiar surroundings

för en gångs skull följde kameran med











// Magda

Doktor Zjivago

Varför ha prov på måndag?!!!!! Hatar att vara tvingad till att plugga på lördag för det går ju inte att börja plugga dagen innan  :|

Jag har i alla fall varit duktig och pluggat och sprungit Riskulla med Sebastian idag, fyyyyh vad jobbig den är! Så det har varit allt annat än en slapp lördag.

Senare tänkte jag titta på Doktor Zjivago som jag köpte igår :P Återstår att se om den är bra, hoppas det! Annars blir det till att titta på något annat  och gotta mig med marabou mintkrokant...mums xD



/Magdalena


Lördag

Nu är klockan 11 och jag har faktist varit så himla duktig och redan hunnit med att jogga 5km *stolt*. Men jag nog lite av en morgon människa, eller försökr rättare sagt vara effektiv. För nu måste jag sätta igång med att läsa lite på naturkunskapen, har prov på måndag. Sen runt tre ska jag iväg til kungsbacka och träffa kristine och hennes söta lilla bror som växer så att det knakar!!

Så ser min lördag ut, hoppas ni också får en bra dag!!


// Magda


Sleeping beauty

... eller kanske inte  :P
Jag är i alla fall trött, och tröttare kommer jag bli.

Nu är det helg, men hur kul är det med helg när man har en helvetesvecka som väntar!!! Måste råplugga naturkunskap fast borde även plugga svenska, historia, matte, tyska, samhäll m.m. 

Aja, det tar jag imorgon xD
Idag ska jag vara med Sebastian och bara ta det lugnt!



Godnatt.. eller menar ha det så bra,
Magdalena


Hur många rutor gör dig glad





BTW som ni kanske har märkt har vi ändrat lite i bloggen ;)

First class suger!!!

... Kan inte radera mina mejl...grrrhhh :@ Vad är Fässbergs problem?!!!!


Detta inlägg är förresten tillägnat Öje och Mårten som är trogna läsare, ELLER?

Glöm inte att besöka Fridas blogg, fridafreaksout.blogspot.com

Förresten! Ni som vill ha svaren till engelskan, clicka på "ctrl alt m" så får ni svaren :D


/Magdorna

Jordgubbar och muffins

Usch och fy, massa att plugga och jag är lat och kommer ingen vart.  På eftermiddagen var jag och tog fästing spruta med mamma på och sen åkte jag iväg och träna. Borde kanske egentligen pluggat, men jag var så smart och tog med mig engelska boken och läste på bussen. Hittade två grammatik fel så nu är det bara ett kvar att hitta. Men tyvärr är det inte mitt största problem, för det är att när jag stressade till bussen efter att jag hade tränat glömde jag boken i skåpet :S SMARTA lilla jag, höhö.. Men som tur var ringde mamma och så sa de att den fanns kvar och jag kunde komma och hämta den någon dag. TUR, så slipper jag betala för den skiten.


Nu ska jag iallafall se å DH och äta jordgubbar och muffins :P





// Magda

Jag är hungrig!!!

Jag är trött,
jag vill inte plugga,
jag har ångest för de närmaste veckorna,
HJÄLP!


Jag har någon konstig förälskelse i mina fötter...
Danmark 2009
 Dalarna 2008
 Dalarna 2007
 Danmark 2008


/Magdalena


Söndags underhållning




Så här himla rolig ser min " att göra" lista ut.... Massa plugg skit, allt får inte ens plats på min fina lista :|


// Magda

Korkade ungar



Saknar de skolan så mycket, att de är tvungna att ta sig in redan på lördags kvällen xD

Hipp hipp hurra!!!

Som vanligt är jag slösaktig! Eller njaee.. fick ju pengar igår och köpte "bara" en bikini och twilight idag. Aja! Bikini behövde jag och twilight kostade bara 99 kronor på media markt - rena fyndet! (a)

Idag var jag även på kalas hos farmor som fyller år - grattis! Fast blev lite segt, var där från 17- 22  :P haha




Snart är det Eurovision Song Contest :P Jag laddar upp för fullt, tävlingen jag väntat på hela året!
Nej, skoja bara. Men jag måste säga att Norges bidrag är riktigt bra!!


 

Nu ska jag se på twilight,
Magdalena

promenand-brudarna

Idag tog vi bussen till 421 och skulle kolla lite i affärer. Magdalena köpte bikini och film och Magda en ynka body lotion :P Typiskt så gick bussen mitt framför våra ögon så vi gick enda från 421 till Åby. Fatta vad långt!!! Men vi har blivit riktigt duktiga på att promenera, går flera kilometer om dagen xD

Blev självklart ett litet stop vid donken då vi var hungriga och köpte milkshake och åt pommes med dip :D haha Nu för tiden blir det milkshake nästan varje dag.....




Vi fick vandra genom en åker. Nä inte riktigt ,snarare bredvid en motorväg.




Magdo var lika glad som vanligt


Grease

I onsdags slutade vi rätt tidigt och så gick vi till Åbyskolan för att köpa biljetter till grease som åbyskolan skulle spela upp på kvällen, så snackade vi med lite lärare och så med Christers bror Stefan.

 Stefan var dansare i musikalen grease!! haHAHAHA


Sen var vi som vanligt hungriga, så vi gick och käka på franks. Där möttes vi av en bitchig kärring som jobbar på fässberg, som tyckte att vi trängde oss föra i kön, grhh :@


Magdalena vid Franks



Sen så gick vi tillbaka till Åby och träffade Christer och gick till åbyskolan där öppet hus skulle börja. Pratade med ännu fler lärare och sen så kom Anna panna. Innan teatern skulle börja hann vi med att både vara med på 7:ornas miljö redovisningar, matte lektion... och gå runt till alla andra klassrum hehe.


Iallafall så var de som var med och spelade upp grease väldigt duktiga. Mycket bättre än när vi spelade upp våran skogsmulle pjäs och skämde ut oss totalt.

Kvällen var trevlig och vi saknar ÅBY!!!!

RSS 2.0