En ny tradition är född...

Efter en boring dag i skolan passade vi på av att njuta av de friska vindarna ( svin kalla vindarna) och gick vi köpte milkshake. Tyvärr så frös våra händer ihjäl så vi begav oss hem till mig för att smaskade i oss banan milkshaken.
Blev att vi tjöta i några timmar, trevlligt trevligt. Sjukt att vi alltid har massor att prata om, går ju inte 1 timma utan att vi på ett eller annat sätt pratat med varandra XD Gulliga vi är^^




Magdalena som har varit vrål  föskyld i 2 veckor nu testade om milkshake tillsammans med frisk luft kunde vara ett botemedel mot förskyldningen.

Ronnie Sundin <3

Det gick inte hela vägen, Frölunda klarade inte av att slå HV71. Nu dröjer det drygt ett halvår innan man får gå till Scandinavium igen, riktigt tråkigt. Ännu tråkigare var att gårdagens match var Ronnie Sundins sista, en back värd att hylla <3
I alla fall är hockeyn inte slut än, final mellan Färjestad och HV71 för er som missat det  :P Jag hoppas Färjestad vinner, nästan säker på det. Tror inte Hv kan ha samma flyt som de hade mot Frölunda ännu en gång.
Men jag måste ändå säga att jag inte tyckte Frölunda var dåliga trots tre raka förluster, snarare tvärtom. I mina ögon är Frölunda alltid bäst <3



Igår var jag och handlade med familjen, yay! Köpte inget förutom halstabletter eftersom jag fortfarande är förkyld!
Sedan gick jag till Sebastian och tittade på hockeyn tillsammans med Sebastian och hans pappa. Vi tre kom alla överens om att hålla på Färjestad i finalen, mohahahaha :P
Efter matchen körde min pappa ner oss till Coop där jag gottade till mig med glass, Carte d´Or Dulce de Leche, mums :D 
Sedan åkte vi tillbaka hem till Sebastian igen, fast de skulle titta på fotboll så jag gick och kollade på Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördagen, tråkiga program båda två! Men jag är ju kräsen... hehe :P
I alla fall så somnade Sebastian (för ovanlighetens skull) så jag satt och tittade på någon norsk deckare, lol. Men tillslut somnade jag med, vaknade halv tre som egentligen var halv fyra eftersom det är sommartid nu. Då var det ingen idé att gå hem xD


... Trots allt som hänt tycker jag på något konstigt sätt om dig ändå.


Soliga kramar,
Magdalena

Nu är jag brunett!!

I dag så var jag och klippte mig och så färgade jag håret röd brunt med lite blont i , haha.  Men det blev riktigt bra, bara lite konstigt att vara brunett när jag har varit blond hela mitt liv!

 Jag som brunett xD



Sen efter frissan så bar det av till stan. Följde med Anna och köpte skor (pumps). haha Efter sju olika sko affärer hittade vi äntligen ett par fina skor. Sen bar det av till donken, Anna var ju skyldig mig en milkshake efter att vi slog vad vem som skulle vinna melodifestivalen.


Så var denna dagen och nu ska jag supa vatten ( pappa översaltade gratängen).


xoxo
Magda

Miss kiss kiss bang

Usch sitter och snorar så har ingen lust att lägga mig  xD Istället sitter jag uppe och tittar på bidragen till Eurovision bland annat, haha  xD  Hittade en låt som satte sig på hjärnan direkt, Miss kiss kiss bang från TYSKLAND  :| 
Jaja, bara för att jag hatar språket och tyskalektionerna är bajs så behöver jag inte ha något emot landet, eller...?



... Beroendeframkallande...?


Godnatt,
Magdalena

Tingeling tingeling...

Funderade förut på att göra ett facebook konto, men har ju denna otroligt fina blogg så varför lägga ner tid på fecebook då?  ;)

Jag är fortfarande hostig och snuvig, det är inte alls kul. Linus ville skicka hem mig efter provet men jag stannade kvar och gick på tyskan också (a).. duktig flicka :)
Har dessutom gått runt och sjungt på Tingeling hela dagen! Gahh, kan inte få ut den ur hjärnan!  xD


 
VARNING: BEROENDEFRAMKALLANDE!!!


Ha det bäst,
Magdalena

host och snor!!

Förkyldningen har nu kommit till mig med.  Blähhh

I dag var det en helt vanlig dag i skolan förutom det pissiga svenska provet.

Linus + prov = IG

Nä så dåligt gick det väll inte, men grammatik är svårt och tråkigt.







Har inget mer att skriv så jag bjuder på en kluring ( Tagen från PROVET idag)


Hitta så många olika verb du kan i ordet "pojkskola". Varje bokstav får bara användas 1 gång, men om det finnst två av en bokstav i ordet får du använda den 2 gånger.

psst, det finns ungefär 38 olika verb




// Magda

Måndag 23 juni

I dag var det en solig dag synd bara att man sitter inne i skolan hela dagen. Men efter skolan passade vi på att njuta av sista värmen för i morgon blir det kallt igen. Vi gick iallafall och köpte milkshake på franks, den var riktigt god!! 25 kr fattigare, men det var den värd.


Jag känner på mig att det kommer bli en hel del milkshakes för oss framöver..



xoxo
Magda

Milkshake och porrskor

Sol och värme.. eller nja i alla fall sol.

I dag tog jag i alla fall fram mina pumps ur garderoben. Vägrar att vänta längre!!!
Det ska ju bli sämre väder imorgon så då får man passa på att njuta av solen så gott det går. Det gjorde i alla fall jag och Magda som köpte efterlängtad milkshake på Franks ^^
..Fast någon vårvärme kände vi inte av på den kalla bänken i åby.

Dagens händelse: Magda och jag blir nästan påkörda av en buss  xD


... Mina pumps (porrskor enligt Christian)


Och glöm inte,
uppskatta varje dag som om det vore den sista  :P

//Magdalena

Söndag... igen

Ja, då var det ångestsöndag...igen.
Men detta ska bli en bra söndag, jajamensan :D Ska åka skridskor med tjejerna, på plast ^^ ska bli intressant.

Igår var i alla fall en  bra dag trots lite feber. Först var jag på 421 och köpte två linnen på hm (nu är jag helt pank men nästa studiebidrag kommer snart..hehehehe)
Sedan var det tänkt att jag skulle på hockey men nej så blev det inte. Istället fick jag gå hem till Sebastian och hans pappa eftersom dom också var sjuka och se matchen (Sebastian har smittat ner alla...)
Frölunda vann. 1-1 i matcher  :D

Efter det tittade jag och Sebastian på någon film på canal+
The man with two brains.. helt sjuk film!!! Så dålig så man skrattade bara för det  xD


 Detta linnet + ett annat blev det fast i annan färg  :)

... The man with two brains  (observera att poliserna pratar tyska, mohahaha)  :P


Ha det bäst,
Magdalena

Helg

Nu när Magdalen är så duktig på att uppdatera får jag också börja skriva lite :P

Idag på morgonen var jag å träna och träna powerstep och core och i går bodypunp... Å i tisdags var jag och Magdalena på box :D Kan ju säga att vi ägde sönder alla muskelknippen, eller inte.. Men det var iallfall kul och jädra jobbigt! 
Våra händer darra i flera dagar efteråt, att sätta på mascaran blev en riktig utamning :P



Föresten det är riktigt varmt å soligt ute nu och det betyder att vi kan äntligen ta fram våra efterlängtade sandaler!!!         
Bort med regn och rusk fram med värme och sol




Kram Magda

Krya på mig

Feber, ont i halsen och snuvig :D
Helgen kunde ju knappast börjat bättre än så. Men igår var jag hemma från skolan för att vila upp mig från febern (hade 39 grader på morgonen!!!) och kunna gå på hockeyn som är idag. Om jag kommer få lov/orka gå återstår att se men jag har ju längtat hela veckan!
Helgen kommer annars ägnas åt att göra historiaarbete om 1800-talet som jag inte orkat göra i veckan, dessvärre orkar jag inte göra det nu heller men det är bara till att bita i det sura äpplet...

Tycker ni inte jag blivit duktig med att uppdatera bloggen? I think so ;)


 Denna fina video har jag gjort, haha  xD Nej nej, inte alls hockeyberoende  :P


Många kramar,
Magdalena

Imorgon kanske allt ordnar sig...?

Imorgon börjar semifinalerna mellan Frölunda - HV71, dock spelar inte Frölunda hemma så  för er som vill se matchen går den på kanal 9.

Ja, de senaste dagarna... Våren är här! Mer eller mindre.
Har ändå inte känt mig på världens bästa humör, snarare motsatsen. Jag saknar förr! Önskar man kunde vrida tillbaka tiden ett år, men det kommer ju aldrig gå så får försöka se framåt.

Med hopp om bättre tider!

Ha det fint,
Magdalena


:|










Människorna här är ett hemskt gäng
dom gör oss galna och vi vill bara hem
Vi försöker vara trevliga men allt blir bara fel

Lärarna ger oss IG och vi klarar inte mer!

Dom blir arga och vi lika så
Vi hajar noll hjälp oss härifrån
MVH Magdorna


Hello beautiful sunday

Nää, usch. Hatar söndag - har alltid gjort och kommer alltid att göra. Lite bittert att det har varit fint väder, för jag har ingen lust att gå ut! Söndagar är sitte inne och slappa, eller? Tur att molnen täckt för solenså jag slipper ha dåligt samvete... 

I alla fall så är det dags att börja uppdatera bloggen lite mer, sluta vara slapparsle och bara lägga ut bilder på bilddagboken. Här kan man ju göra lite mer, exempelsvis lägga upp lite videor från youtube :P Denna gången får det bli Malena, vinnaren av melodifestivalen. Ja, lördagskvällarna har ju man blivit tvungen att titta på smörjan även om man inte velat (går ju inte att bryta på en kär tradition).



Ja, måste erkänna att jag faktiskt höll på henne, Måns och EMD. Tror att hon kommer kunna gå långt i Moskva. Och tur att inte Ugglan vann iaf xD


Ha det fint,
Magdalena

RSS 2.0