Magdorna är lyckliga

Efter 5 års väntan - ingen mer tyska!
... Fast en rolig sak är ju att det faktiskt var tyskan som förde Magdorna samman, hahaha naaw <3 Första gången vi träffades var i sjuan på en tyskalektion med Carin Gerhard. Först satt vi inte ens brevid varandra, men till slut sa det klick och vi bytte plats och satte oss brevid varandra. Haha, så gulligt.
...Men, tyska, ämnet som vi tyckt varit en plåga i 5 års tid är över. Så underbart!!! Och en rolig sak är ju ändå att vi på något sätt lyckats få VG i ämnet genom alla år trots att det inte varit något ämne vi lagt ner tid på. Och imorgon ska detta självklart firas, då blir det bio :D

Idag har vi verkligen haft flyt; vädret har varit bra, det gick bra på tyskan, skolan är snart slut och imorgon ska vi på Robin Hood som dessutom är billigare med CSN-kortet :D Snacka om flyt, hehe.
Måste dela med mig av glädjen, därför lägger jag ut en video på Alexander Rybak. Eller aa.. det får bli en länk för fungerade tyvärr inte att lägga upp videon. Men titta på den och bli glad, haha!

http://www.youtube.com/watch?v=o4sfh2u8cgU



Kramar,
Magdalena


 


My heart is yours

Måste lägga ut videon på Eurovisions sötaste sångare, Norges Didrik Solli- Tangen ;)





Recept

Här är ett smarrigt recept på Rasberry Choclate Cupcake som jag och Nathalie bakade för några veckor sedan.

Rasberry Chocolate Cupcakes
För 12 personer.

Ingredienser
4 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
1 1/2 dl kakao
125 g smör, osaltat
2 dl strösocker
2 ägg
1 3/4 dl mjölk
1 tsk vaniljsocker
4 dl hallon, frysta
100 g choklad, mörk med hallon

Frosting:
100 g cream cheese
5 dl florsocker, ca
1 dl kakao
1/2 tsk citronsaft

Gör så här:
Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan en stund.
Blanda samman de torra ingredienserna.
Vispa ner ägg och mjölk i smöret, tillsätt det till de torra ingredienserna och rör försiktigt tills de precis blandat sig. Hacka chokladen grov och häll i den tillsammans med hallonen, vänd ner dem i smeten.

Ställ pappersformar i en muffinsplåt och klicka ut smeten som räcker till cirka 14 st cupcakes. Grädda i 180 grader i ca 30 minuter. Testa mot slutet med en sticka ifall de är klara, det ska inte vara några smulor på den när du drar upp den i fall de är klara. Om de inte är riktigt färdiga så sjunker de ihop.

Vispa cream cheese och citronsaft pösigt, tillsätt kakao och florsocker lite i taget till önskar konsistens. Bred över dina cupcakes när de svalnat, dekorera tex med hallon, så syns det vad de smakar.




//Magdalena

Typ sommar

Naaw Magdalena gjort bloggen sommrig :) Bra att man är två som bloggar, då kan man bli överaskad av att besöka sin egen blogg!

Föresten nu är det snart sommarlov, sjukt vad tiden går fort!! Så på tisdag tar 07:orna studenten, lyckos!! Jag vill också göra det i år, varför 1 år till?!! Men tiden går så fort, snart står även Magdorna på studentflaket och är FRIA!!..


// Magda

Udda nyheter

Haha, så söta!!




Stackars unge...


Vad tycks?

Nå, vad tycks om den nya designen?
Scheisse vilken tid det tog, men jag tycker det blev somrigt och fint, hihi.


Vad tycks om denna klänningen då? Jag tycker den är så himla söt! 299 kr på Nelly och den har jag beställt ;)


Rubrik?

Hello bloggen!
Livet är verkligen upp och ner - precis som bloggandet! Hm.. funderar på att ändra designen på bloggen... Något mer somrigt... Jo, det kan jag faktiskt ägna mig åt nu när jag ändå inte har så mycket att göra.

Vad har hänt den senaste tiden då? Jo, idag var klassen och tittade på en rättegång. Riktigt obehagligt måste jag säga, kändes verkligen fel att sitta där. Det är ju faktiskt människors liv och missöden man får följa...
Vad hänt mer... Hm... igår såg jag på Alice i Underlandet. Inte min typ av film men ändå okej att se, Johnny Depp är ju med, hihi.
Sedan har jag varit ute och sprungit en del. Upptäckte en ny funktion häromdagen på min mobil som gör att om man har vissa inställningar så kan mobilen säga när man ska springa snabbare och långsamare bereonde på hur lång sträcka man valt att springa samt hur snabbt. Dessutom kan man analysera streckan och se hur man sprungit, sjukt effektivt och bra måste jag säga!

Får inte glömma att påminna om att det är fri frakt på Nelly nu! Dom har så jädrigt mycket snygga grejer; skor, klänningar, bikinis... you name it!

Ja... nu får jag sätta igång med att ändra bloggen. Vitt och blommigt känner jag att jag är inne på, hehe...


Kramar,
Magdalena

Lite bilder

Här är några bilder på Lina och Pelle  :)










Fyyyhh, vad förkyld jag är!!! Har haft svårt att andas i natt på grund av hostan :( Usch, blir det inte bättre tills imorgon så blir det ingen skola...


/Magdalena

Lilla Pelle

Usch och fy vad jag hatar att vara täppt i näsan. Först och främst kan man inte andas riktigt, sedan spelar det ingen roll om man snyter sig för näsan blir ändå täppt nästa sekund. Dock har min förkylning blivit lite bättre och mer utvecklat sig till den förkylningen som Magda hade förra veckan, alltså HOSTA.

Till något helt annat...
Vår, eller nu mera min, fågel Lina har ju börjat lägga ägg! Började förra söndagen då jag hittade ett ägg i botten på buren. Sedan hände det igen i torsdags och även nu ikväll. Tre ägg alltså! Jag har aldrig varit med om en undulat som lagt ägg tidigare, haha.
I alla fall så sa mamma och pappa att eftersom hon tjuter så mycket så kanske vi måste göra oss av med henne. Alltså ge bort henne. Men det vill inte jag för trots att hon kan vara väldigt irriterande med sitt jobbiga kraxande så tillhör hon ändå familjen. Så pappa sa att om vi ska behålla Lina får vi köpa en till fågel så hon får lite sällskap (antagligen kraxar hon för att hon är sällskapssjuk). Så idag åkte vi och köpte en till fågel och dessa fåglar är nu mina eftersom det var jag som ville ha dom. Namnet på vår nya fågel blev Pelle. Mamma ville att fågeln skulle heta Linus, men det ville inte jag... Jag ville helst Simba, men det ville inte mamma...

Tyvärr orkar jag inte föra över bilderna från min kamera till datorn just nu. Så någon bild på lilla Pelle blir det inte. Kanske lägger jag upp någon bild imorgon.


Godnatt,
Magdalena

RSS 2.0