Sommartider Hej Hej..

Ja nu ska alltså klockan vridas fram en timma, men tydligen hade min mobil fått för sig att virda fram ett helt dygn, för klockan 7 på morgonen ringde alarmet som egentligen skulle gå igång på måndag. Weird.


I alla fall så borde jag plugga idag. Börja läsa engelska boken så att jag slipper göra det över påsklovet, men hitills har det inte gått så bra, då jag bokstavligt talat somnade efter att ha läst 20 sidor. Vaknade upp av att jag tappade boken på golvet och nu orkar jag inte läsa mer. 350 sidor kvar till sista sidan, men det problemet tar jag någon annan dag. Nu ska jag egna mig åt något mycket roligare - äta våfflor. Sedan blir det iväg och träna combat så jag får något vettigt gjort idag.




Magda


Alice

Låten har satt sig på min hjärna xD


Eclipse

Längtar!!!!


Våren är på G

Visst känns det som om våren är på G? Okej, det är fortfarande massa äcklig snö men solen skiner och den värmer! Åhhh, det känns så skönt! Snart är det april och då förhoppningsvis kan jag få använda mina pumps och min skinnjacka igen :) Dessutom finns det ett annat vårtecken förutom solen, Allsvenskan är igång igen! Och igår vann Blåvitt mot Kalmar med 3-0. Snart är det hemmapremiär också och jag har mitt alldeles egna årskort som jag fick av pappa i julklapp, haha xD<3



Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår då? Jag höll på Salem Al Fakir och Peter Jöback och självklart vann ingen av dom då.. Haha.
Förresten, Magda och jag är bäst på rättskunskap! Bara så ni vet ;)


/Magdalena

RSS 2.0