Rutschkana istället för trappor

På tekniska universitet i München har de en gigantisk rutschkana som man kan ta istället för trapporna! Tänk vad roligt om alla skolor och byggnader hade så!


http://www.gizmodo.com/5715949/giant-slides-should-be-obligatory-in-every-university-and-school-building


Vila? Nej nej!!

Idag har jag varit riktigt duktig och är banne mej stolt över mig själv! Idag, första dagen på lovet, har jag nämligen STÄDAT!!! Japp japp, jag har dammat hela mitt rum (den jobbiga hyllan med alla småsaker var sviiinjobbig), dammsugit och städat fågelburen dessutom!! Det tog sin lilla tid men är såååå skönt att vara klar x)
Nu på lovet tänkte jag också rensa mitt rum på kläder och saker jag inte vill ha... Men det får bli till mellandagarna.

Imorgon ska jag istället för att fixa rummet fixa mig själv.. Haha. Ska nämligen klippa mig och färga utväxten tänkte jag. Egentligen ville jag att mormor eller mamma skulle klippa mig, för frisörerna tar alltid så mycket på topparna!! Men mormor och mamma ville inte då de är rädda att göra fel. Så istället fick jag pengar av mormor att klippa mig hos en riktigt frisör.. haha det funkar det också.

Förresten måste jag tipsa om en jättebra bok "PS. I love you". Många av er har kanske redan sett den på film men jag lovar, boken är bättre!!! Har läst den på engelska på kvällarna innan jag ska sova så det tog sin lilla tid att läsa den. Men jag är helt säker på att om jag läst den nu på lovet hade den tagit max en vecka att läsa ut - så bra var den. Boken handlar, precis som filmen, om Holly som förlorar sin älskade vän och make Gerry i cancer. Hela hennes värld rasar samman, men så får hon på sin födelsedag ett brev från Gerry och det visar sig snart att han skrivit ett brev som hon får varje månad till årets slut...
Boken gick verkligen rakt in i mitt hjärta och inte är väl det så konstigt när man gråter flera gånger om när man läser boken, samtidigt som man skrattar... Ja, så mitt råd är: LÄS DEN!



Kramar,
Magdalena


Sista jullovet!

Nu har vårt jullov (äntligen) börjat! Extremt skönt, då inget behövs pluggas detta lov och jag kan bara vara ledig!! Var nästan helt säker på att vår lärare Linus skulle ge oss någon hemsk bok att läsa och svara på frågor på under lovet, som han alltid annars gör, men i år slapp vi!!  Våran kära bibliotikarie däremot tvingade oss mer eller mindre att låna hem böcker över jullovet. Fast det var sådana böcker jag läser för nöjes skull, så det var bara bra för nu slipper jag köpa böcker att läsa över lovet...

De närmaste dagarna blir så kallade "familje dagar", då i morgon fyller mamma år och vi ska iväg och äta julbord. Fast vi firade henne  typ redan förra fredagen då vi var på Göteborgs operan och såg på Sunset Boulevard. I alla fall så fyller även min bror 8år den 23:e och då blir det ännu mer tårta och firande. Sen den 24:e är det  julafton och så kommer mormor och morfar till Sverige... Ja, massa firande och ätande blir det de närmaste dagarna. Trevligt, fast får allt erkänna att mot slutet av veckan lär jag vara trött på familjen!! Men på månag ska jag och Magdalena ut på jakt efter en bra tatuerare, det ser jag fram emot :D


Magda

Verkar som vi haft intrång på vår blogg :O

Konstigt.. Vem var det som skrev förra inlägget må tro.. hmm...



Ni har väl inte missat Coldplays julsingel?


Är man en Hollywoodfru så

Hälsningar från Hollywood.

Imorse gjorde som alla andra Hollywoodfruar gör - håller kroppen i trim!
Ja, det är klart man måste hålla kroppen fit och då spelar det ju absolut ingen roll vilken tid på dygnet det är!!! Nää, jag fattar verkligen inte varför det inte var någon mer som simmade imorse, sååå glamouröst! Fläskfolket där ute i vårt avlånga land, skärp till er och simma. Vem bryr sig om simning är motion för pensionärer, är man en Anka ska man motionera i vatten. Ha ha ha!

Dagen har varit allt annat en lugn. Jag har alltid mycket att stå i som ni kanske vet. Är ett mirakel att jag kan sitta här och skriva... Förut bokade jag tid hos frisören också. Jag hade väldigt tur som fick tid innan jul då frisören jag går till är väldigt exklusiv och nästan alltid uppbokad, men när jag ringde fick jag tid redan på torsdag. Tur! Vem vill gå runt med kluvna och slitna toppar under julen som alla andra kvinnor i landet far away. Tycker det är riktigt dåligt, alla kvinnor förtjänar välskött hår, men så kommer man till Sverige och ser alla med slitna toppar... Förskräckligt!!!

Today's Wisdom:
"You become what you think. You are what you eat"

Remember...
Don't fuck up!




16 December

SISTA PROVET FÖR I ÅR AVKLARAT WOHOOOOO!!!!







Har även blivit korthårig och typ mer brunhårig, fast med blonda slingor. Egentligen vill jag ha långt hår, men det var så sjukt slitet så det var bara att klippa av ca 15 cm. Hade egentligen tänkt att spara ut håret långt, men vill samtidigt inte ha slitet. Tyvärr går inte den kombinationen riktigt ihop, i alla fall inte med mitt hår. Men jag är jätte nöjd :D





Magda

Världens mest irriterande spel


Tog typ 20 minuter att komma 54.2 meter.. Gissa hur lång tid det kommer ta att komma 100 meter... :P
VARNING: BÖRJA INTE SPELA QWOP!!!!!


Tattoo

Å så här ska min tatuering se ut. Ja, såklart att båda Magdorna ska tatuera sig, vad annars xD



Haha, skoja. Denna bild gjorde jag på digitalbildbehandling i höstas.




På insida arm vill jag att min tatuering ska sitta, som på bilden (inte min arm). Fast med annan text å stil ;)


Magda

Hemligt, men ändå inte...



Såhär vill jag att min tatuering ska se ut. Fast är mest inne på att det ska stå något på skulderbladet. Men vad det ska stå avslöjar jag inte - inte än!


Överraskning!

Idag var det buffertdag i skolan vilket är lika med att jag och Magda fortsatte på vårt projektarbete. Självklart pratade vi även om framtiden och vår framtidsångest. En sak är säkert - det är tur att vi har varandra...
Avslutades med att vi kom fram till att vi vill tatuera oss. Och när vi väl fått för oss någonting, då kommer det ske! Var så säker ;)

På väg hem från skolan gick jag förbi Sebastians hus. Han sa att han hade en överraskning till mig och det gjorde mig självklart nyfiken.


Detta var vad jag fick. Mycket romantiskt... <3

Tycker om dig,
Magdalena

So little time

...Hette en serie med Mary-Kate och Ashley Olsen om jag inte missminner mig. Tittade nämligen på den serien när jag var liten.. haha.

Igår då var jag som sagt och kollade på genrepet inför Idol. Tog massa bilder (tyvärr blev många suddiga) men lite bilder kan jag lägga ut ändå. En liten rolig sak var att jag såg att massa gick runt med Läkerolpåsar i Scandinavium igår. Jaha.. tänkte jag. "Var sjutton får man tog på sådana då?!". Liksom, gratis är gott. Så jag och Sebastian gick runt lite tills jag hittade påsarna och tog två stycken. Bastian bara "Men tänk om man inte får ta påsarna. Det kanske kostar pengar!" Ja, men tjena - har man betalat 430 spänn för två biljetter till ett genrep ska man väl kunna få gratisgrejer eller? Haha.. Jag tog påsarna i alla fall som innehöll massa grejer! Mohahahaha, gratis som sagt...

 Olle olé olé olé...
 Simply the best
 Vill också ha så fina kläder som Minnah...
 
Förutom Olle, Jay och Minnah fick man även se Weise, Geir, Elin och Linnea.

På tal om Idol så satt jag inne på Idolsajten förut och då sa Mattias att Elin är en jättecool tjej och Linnéa är en prinsessa och att han ville att någon av de skulle vunnit.. Awww.

I onsdags förresten var jag i Ullared med Bastian och hans mamma och syster. Jag trodde det skulle vara mindre människor än vanligt då det var onsdag kväll.. Liksom onsdag - mitt i veckan för sjutton! Men nej nej, det var som vanligt JÄTTEMYCKET folk. Köpte jag något? Jo, ansiktsmask, sådan där Garnier Eye Roll-On för ögonen och lite annat smått. Så nej, det var ingen Ros-Marie shopping här inte!

Idag köpte jag däremot Eclipse på DVD. Haha, lite roligt var att när jag kom till Media Markt så var det kanske 10-12 DVD-filmer kvar. Sedan tänkte jag lägga tillbaka DVD:n och önska mig den till jul istället, men då var det helt plötsligt bara 3 filmer kvar - bara typ 5 minuter senare! Så, jag köpte den då... haha.



//Magdalena

RSS 2.0