Borta bra hemma sämst

Hemma igen från Kroatien och det suger att vara tillbaka i sverige!! 15 grader och regn - not good!!! I alla fall så har jag haft det jätte bra, bodde på en Ö:n Brac och hotellet låg precis vid havet och utanför rummet låg en stor pool :) Om jag vart rik skulle jag bott på hotell året runt -  rummet alltid städat när jag kommer tillbaka från frukosten och alltid rena lakan och handdukar, åhh.  Har även ätit mig fet under veckan då maten var väldigt god och det var all inclusive.. Men nog tjötat här kommer lite bilder.

 Brac






 
HAHA höll på att ramla ner, men så fick jag tag i Harrys huvud
 





Nä nu orkar jag inte lägga upp mer  XD


Puss MAGDA


Shoppa

Har hittat massa fina skor och kläder jag skulle vilja köpa... bara jag hade pengar!!!!








Skor från: Din sko, H&M
Kläder: H&M, Lindex, Bik Bok, Cubus




I dag blir det nog till att titta på lite kläder, har lite pengar kvar att spendera sedan födelsedagen (a)
Sedan blir det till att springa och se på film med Sebastian  :)




Kramar,
Magdalena

Filmer :)

En film du INTE ska se

Marley och jag
Vill du slösa 111 minuter av ditt liv ska du se den filmen. Jag menar den verkar rätt okej i början men sedan blir den riktigt riktigt tråkig!! Man får följa en hunds liv tillsammans med matte och husse genom livets stunder... och ja det kan ju vara intressant men inte i den här filmen. Sista 10 minuterna är nog de bästa i hela filmen... för då dör hunden.

Handling: MARLEY OCH JAG är en oförglömlig och varm komedi om livets bergochdalbana med Owen Wilson och Jennifer Aniston i huvudrollerna som Josh och Jennifer Grogan. En självklar del av familjen är den bångstyriga hunden Marley, alltid redo att sällskapa, trösta eller ställa till det för sina ägare.

 Den får MM




En film du SKA se

17 again
Jag tyckte den var rolig - men i för sig så vet vi att min humor är rätt värdelös. Till en början verkade den rätt fjollig när en 37 årig snubbe förvandlas till 17 igen och går på samma skola som sina barn. Men ja det är faktiskt rätt kul. Vissa scener är riktigt roliga faktiskt - enligt min kassa humor då. Dessutom tycker jag Zac Efron gör ett bra jobb! Mycket bättre en de värdelösa HSM- filmerna.

Handling: Om du fick chansen, skulle du då vilja leva om ditt liv? Det skulle 37-årige Mike. Och så ett mystiskt och magiskt ögonblick får han sin chans. Plötsligt är han tillbaka på Hayden High där han är basketlagets stjärna, alla tjejers favorit och klasskompis med sina egna tonårsbarn... vilket ger honom möjligheten att gå från en inte-så-bra-pappa till en riktigt bra kompis.

Den får MMM+



En film du VERKLIGEN SKA SE

Changeling
Man blir upprörd, riktigt upprörd! Man vill se mer efter bara några minuter och ju mer som går av filmen ju bättre blir den! Något som gör att man blir ännu mer upprörd är att det är en verklig berättelse, även om inte allt stämmer riktigt med verkligenheten och filmen. Vissa händelser har ändrats i tidsordning bland annat.. Men Angelina Jolie är perfekt för rollen som en skör och ensam mamma som ensam får stå upp mot Los Angeles polisen i en tid hon egentligen borde få stöd från dom.

Handling: Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.


 Den får MMMMM



/ Magdalena   ;)

Jag <3 Springa

I dag var jag hos tandläkaren, fyyyy!!! Varför ska de vara så hemska och titta snett på en? Är väl inte mitt fel att jag har en trång överkäke..?  :S

Idag ska jag även springa...
Jag har faktiskt börjat springa - på riktigt! Jag och Sebastian springer varannan dag och det är rätt långa sträckor också. Sprang i förrgår cirka 7-8 km! Känner verkligen skillnad jämfört med början av sommaren kanske beror det på att jag cyklar mycket också... Skönt är det i alla fall och det känns som min kondition förbättrats! Yay   ;D

   Jag är dessutom bäst i schack  ;P


3 dagar sedan börjar skolan  :S

/Magdalena


Lalandia - Rödby - Danmark

Förlåt förlåt! Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, shame on me..

Vad är då hänt?

I tisdags fyllde jag 17, då fick jag en ny laptop av mamma och pappa  :D Det är jag verkligen evigt tacksam för eftersom det inte var den billigaste datorn heller.. Sedan träffade jag även Anna och Magda som jag fick fina presenter av :)

  My computer <333



I onsdags åkte jag till Danmark med familjen. Vi åkte till ett ställe som heter Lalandia och ligger i Rödby. Det är ett ställe med massa aktiviteter för både barn och vuxna! Men tyvärr orkar jag inte skriva om allt det så istället kan jag berätta vad jag gjorde   xD
Självklart så solade och badade jag eftersom det för en gångs skull var fint väder! Dessvärre hade man utsikt över Tyskland från stranden, hahaha. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det  :P
Sedan badade jag badlanskapet fast självklart råkade jag tappa bort skåpsnyckeln till mina kläder så jag fick be en vakt öppna mitt skåp. Det värsta var bara att jag inte visste vilket skåp jag hade så vakten fick öppna typ 10 skåp innnan vi hittade mitt!!!
Ja, egentligen var det det jag gjorde på dagarna, var ute och sprang en kväll med pappa också, vi sprang drygt 5 km och kom till ett nakenbad. Väldigt trevligt...

Sedan får jag inte glömma att berätta att det fanns hur mycket nyckelpigor som helst på stranden!! Satte sig över 10 stycken på pappas rygg :S Det var äckligt mycket, och jag som har gillat nyckelpigor..

Men jag ska inte skriva mer, istället lägger jag upp lite bilder (klicka för att förstora).






På vägen hem satt vi fast mitt på motorvägen i Danmark i över en timma!! Någon hade krockat längre fram, usch... hemskt!

Ha det dejligt,
Magdalena


Tjena gott folk!!

Klippte och färgade håret idag så nu är jag hel brunett :) Blev faktist riktigt nöjd. Sen träffade jag Anna som åkte för några timmar sedan till Luleå. Själv så kanske jag borde börja packa snart för klockan 4 på morgonen beger jag mig till Landvetter för att åka till Brac - Kroatien.  Så nu blir det sola i en vecka och äta mig fet då vi bor på all inclusive. Sen när jag kommer hem är det back to school!!





HA DET BRA
KRAM MAGDA


Grattis Magdalena!!!

NU ÄR DU 17



 <3<3<3




Ösnkar
Magda

:)

RSS 2.0