Lustrous Pink

Igår var jag och tittade på ny mobil men vet inte alls vilken jag vill ha... Har tre jag väljer mellan även om det finns en jag vill ha lite mer än de andra. Men den är dyr... Och jag vill inte verka som någon bortskämd unge som kräver massa pengar av mamma och pappa även fast de säger att jag kan få den.

 Den?

 Den?

 Den?

Men i alla fall så köpte jag en Jet Set Addiction klocka igår som är födelsedagspresent från mormor och morfar. Thihi. Älskar den klockan. Jag hämtade även ut mitt pass. Fy fasiken vad jag hatar bilden! Jag som tänkte innan jag tog kortet att "nu ska jag inte le utan nu ska jag se tråkig och normal ut". Men självklart blev det ett skevt leende eftersom min mun skakade (blir alltid så när jag ska ta foton, helt knäppt)... gaaah.




/Magdalena

Designa dina drömskor!!


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Heelloooo from London

I Love London and all the people here and if I could I would stay here so much longer!! But now I have to enjoy the last days here and when I'm back in Sweden I promise  to upload a lots of photos!! Btw today I spoke swedish for the first time since I arrived and it felt soooooooo weird!! Yehh, after some days here you get used to speak english all the time.
But now it's time for coffee, because here you almost never sleep.



Ciao
Magda!!!


Usch usch usch...!!!!




Happy!!!

Eclipse var ju jättebra!!!! LÄNGTAR tills den kommer ut på DVD...


ÄNTLIGEN

Idag ska jag ÄNTLIGEN få se Eclipse med Sebastian!!!! Jag har väldigt höga förvätningar, haha.. Kanske lite för höga ^^ Men... enligt vissa recensioner ska ju det vara den bästa av de tre filmerna i serien. Hoppas HOPPAS det stämmer! I för sig älskar jag Twilight och jag tror det blir svårt att slå den för New Moon var en liten besvikelse... Och jo, jag har läst böckerna, men filmerna skiljer ju sig ändå en del så man vet inte riktigt vad man har att vänta sig.

Idag ska jag träffa Frida också. Gud vad jag saknar henne <3 Vi ska ha filmkväll och det ser jag fram emot väldigt och alldeles jättemycket. Jag tror detta kommer bli en toppendag! :)


Ofta jag gillar Eric Saade... vad har hänt? Haha. Nej, men jag gillar bara låten.. typ xD





Kramar,
Magdalena

Och vinnaren är....

Nu ska det snart avgöras, VM 2010! Och det lag som vinner är ju redan klart tack vare bläckfisken Paul. Men jag hoppas HOPPAS verkligen Paul har fel...



Själv har jag hejat på Tyskland hela tiden. Jag säger bara ÖZIL!!! Och man kan inte annat än att vara väldigt stolt över det tyska laget som tog hem bronset igår, men om fyra år - då blir det guld ;)



/Magdalena

Den gamla goa tiden...

Jag kom nyss att tänka på en sak. Alla grejer man köper har ju faktiskt en liten bakgrundshistoria som man inte alltid tänker på. Armbandet (som egentligen är ett halsband) som jag har på mig på bilden nedan har en rätt rolig bakgrundshistoria.

Det var sommaren mellan 7:an och 8:an och det var rea på Åhlens i Mölndalsbro. Jag och Magda var där och hittade massa dina smycken vi ville ha (bland annat halsbandet). Något annat vi också spanat in var månadens Solo-tidning där man fick en bikini. Eftersom vi inte hade tillräckligt med pengar kunde vi inte köpa både smyckena och tidningen. Så vi satte oss på bänken utanför Åhlens och funderade på förldelar och nackdelar. Hahahaha. Ja, fördelar och nackdelar med att köpa tidningen och fördelar och nackdelar med att köpa smycken. Till slut valde vi i alla fall smycken, men lite senare köpte jag även tidningen. Något som ska tilläggas var att bikinin passade inte alls.. höhö!



Nu ska man ut i solen!



Kramar,
Magdalena


Fyndat

För två dagar sedan kom jag, syskonen och Sebastian hem från Leksand. Sebastian och jag var där från torsdag till onsdag, alltså inte riktigt en vecka. Men jag tror det var bra att inte var där så länge för då tröttnar man inte. Dessutom hade vi kanontur med vädret så det känns som man verkligen kunde utnyttja dagarna maximalt.

Jag lägger ut lite bilder så förstår ni hur mysigt vi hade det (ja, i alla fall när inte Sebastian och Mattias pratade skånska!)

 
Bad på Hjortnäs :)
 
Min morbror och Anderz Berglundz Trio spelade egna låtar.
 
Dådran

 
Sista dagen var min morbror, Magnus, Sebastian och jag ute och trampade Dressin. Hela 5,4 mil cyklade vi!



Idag har jag shoppat med mamma, syskonen och Sebastian. Hittade massa grejer på rea. Känns som att jag fyndat bra idag.



Klänning från H&M 150:-
Armband från H&M 30:-
Skärp från Lindex 49:-
Örhängen från Lindex 39:-

Sedan köpte jag också lite grejer till cykeln. Bland annat en cykelkorg som man kan ha när man cyklar till typ Coop och köper gott. Fantastiskt! Eller vad säger du Sebastian? ;)


Kramar,
Magdalena


RSS 2.0