Sportlov och det firar vi med en blogg :P

Hej hej!
 I dag är det måndag, första dagen på lovet. Vi två bestämmer oss för att baka kladdkaka och se på film, Försoning. Magdalena anländer klockan halv 13 till Magda som redan är i full gång med att smälta smör. Precis lagom till att blanda ingredienser ringde det på dörren, Magdalena kommer! Kladdkakan såg rätt bra ut för att vara gjord av två misslyckade bagare (PS: vi har båda mvg i hemkunskap :P) men smeten såg smarrig ut! När det var dags för att smeta ut smeten i formen inser vi att formen är alldeles för stor och degen alldeles för klibbig, vad ska vi göra? Jo, vi tar massa cocos och häller över den så kallade kladdkakan. Nu var det bara att stoppa in den i ugnen och börja med grädden. Grädden var lite trög att vispa upp så vi lät den vispa för sig själv med elvispen. Sluta med att den ramlade omkull och Magdas kök såg ut som en svinstia. 20 minuter senare ringde klockan och kakan var klar, mums :) "Lite" bränd och inte så kladdig, men vad gör det?

Nu var det filmdags, men Magdalena hade redan sett filmen och redan berättat slutet för Magda. Men den var bra ändå, en vädligt sorglig berättelse om kärlek, lögner och ett krig (den får M M M M ++ av 5 möjliga) Tyvärr blev vi störda mitt i filmen av två små vilda ungar, men då var det bara att flytta över till Magdas rum.

Efter filmen var det dags för eftermiddags sömnen som man behöver innan maten. Magdas syskon uppskattade kladdkakan väldigt mycket och höll sig lugna, tur det annars riskerar man att bli misshandlad. Så var denna dagen nästan slut, resten av kvällen blir det msn :P

Puss och kram från Magdorna <3

Vi inviger våran blogg med kladdkaka som har M power!

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0