Happy birthday bloggen!!

För prick ett år sedan bakade jag och Magdalena kladdkaka men den blev misslyckad så istället startade vi en blogg. Tycker att vi har hållt igång den rätt bra. Sista tiden har det inte skrivit så mycket men det är för att det inte händer så mycket.  Skrivit mest för att vi själva ska kunna se tillbaka vad som hänt under åren, men självklart också för att en och annan nyfiken läsare ska kunna titta in.




Naaw, utanpå var den allt fin men eh innuti inte lika så :P 

Marabou, Lite mer mm i Livet...

dålig för tänderna, onyttig och alldeles alldeles underbar.... Mmm Marabou :P 
En gång smakat så är man fast

Det jag ville komma till var att jag såg en skit gammal marabou reklam film, att det ens fanns marabou då :O




I morgon blir det skridskor med girlzen så förhoppningsvis glömmer jag inte att ta med kameran :)



// MH


loooooov

Wiiihhhhhh nu är det lov, happy happy happy.
Jag är skit förskyld. fy,fy,fy

Men vad gör det med lite snuva när man slipper gå upp tidigt på morgonen. Skynda sig iväg till bussen halft vaken. Få stå på busshållplatsen och vänta i regnet då bussen ALLTID är sen! Allt stress bara för att ha lektion med någon konstig lärare som ändå inte bryr sig om man är på lektionen eller inte...Sitta vid skolans skit datorer som inte funkar, frågar läraren om hjälp för att få igång datan. Till svars får man en blick som om jag vore IQ befriad och en kommentar om att jag själv kan krypa under bordet och  hitta problemet med datan.
Nääh, lov är underbart, spelar ingen roll om man är sjuk och knappt kan resa sig upp från sängen.



Kul video :D




// MH

Kan man spola fram tiden?

Varför kan man inte bara vrida fram tiden.
 Sluta att stampa på samma punkt.
Jag vill testa mina vingar, flyga iväg...


Nä nu har jag allt tröttnat på att dag in och dag ut spendera min tid sittande vid skolbänken. Vill göra något annat, bort bort bort från skolböckerna, men tyvärr så går det inte. Jag är fast! Suck, har kommit in i en färglös period då allt ä grått och vart jag än går trampar jag i en vattenpöl. Men jag går mot ljusare tider och jag hoppas att du också gör. Om inte, då ska jag hjälpa dig. Krossa mörkrets mur och låta dig få ta del av ljuset, värmen glädjen. 
Ingen ska få känna sig deppig när våren är på väg, ingen..



//MH

Love story - Taylor Swift


RSS 2.0