Jag tror jag vet nu!

Kvällen har spenderats med att leta utbildningar vilket kanske inte är helt oväntat... Och liksom Magda fastnat för internationell marknadsföring och IT i Borås har jag fastnat för Event Management i Varberg. Yrket verkar sjukt spännande och intressant! Eller hur grymt roligt låter det inte att få vara med på olika evenemang och upplevelser som till exempel mässor, utställningar, konserter, sportevenemang, festivaler och föreläsningar...?

Utbildningen är på tre år och utgörs av ämnena företagsekonomi, informatik, och juridik. Även här får man chansen att studera utomlands! :D
Läste även en intervju med en som jobbade som Event Manager och han arbetade bland annat i Sverige, Italien, Frankrike, Storbritannien och Tyskland – för att bara nämna några i Västeuropa. Han arbetade även i till exempel Tjeckien, Ungern och stora marknader i Australien, Japan och USA.
Fatta vad kul! Man kombinerar både nytta med nöje och efter utbildningen kan man starta och driva eget företag i den växande upplevelseindustrin. Man kan också ta anställning som exempelvis projektledare eller marknadsförare.




Lätt att det är värt att åka en bit längre för att få läsa det man vill!

Magdalena


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0