Happy Valentine's day

Idag är kärlekens dag; rosa hjärtan och fluffiga moln. Idag ska man passa på att ge lite extra till sin pojkvän och flickvän, choklad, presenter men framför allt omtanke. Idag ska man även visa att man har en partner att strosa runt med. Man ska gå på bio och hålla varandra i hand och se så kära ut som det bara går... aaaww.

Eller?

Måste säga att detta är en väldigt fånig dag. Visst, man ska mysa med sin partner och visa ömhet - men det ska man väl göra varje dag eller? Det här känns som en "ta i kapp all förlorad tid som varit under året och visa för omgivningen att du har en partner" dag. Och framför allt - köp saker. Det är bara affärerna som vill tjäna pengar på en dag som denna. Nää, töntigt. Att få saker för det är alla hjärtans dag känns ju jättefångigt, det blir ju inte ens något speciellt då detta är dagen då man ska få något.
Okej, få vad trist jag låter... Men alla hjärtans dag är överskattat. Jag tycker faktiskt i så fall varje dag borde vara alla hjärtans dag. Man ska väl visa varje dag att man älskar sin partner? Och man ska väl visa ömhet och omtanke varje dag? Eller hur?


Bjuder i alla fall på den perfekta Alla Hjärtans Dag- låten.




Magdalena


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0