tillbaka...... :P

Jaoo nu är jag tillbaka i snöiga Sverige. Känns inte riktigt som lov för jag gick upp 7 på morgonen för att passa syskonen.  Jag som gillar att sova länge, men nej nej, föräldrarna tyckte att syskonen kunde vara hemma med mig idag.  Men nu ska jag berätta lite om helgen i Lettland¨

Vi kom till Riga sent  på fredags kvällen. så det var typ bara att åka till våran lägenhet och sova xD. Hissen var som vanligt trasig, eller ingen vågar åka den, typ 100 år gamal xD. Det känns i benen när man ska gå upp för alla trapporna, bor ju längst upp.  


Man får bra kondition av att gå i de trapporna varje dag.
  Bor granne med Nike affären, hehe :D

På lördagen så var jag och syskonen på cirkus.  Björnarna var rätt kul att se på, men det andra var rätt trök. De pratade ju bara ryska, så jag fattade inte så mkt.  Sen på kvällen kom släktingarna hem till oss. Då blev det massa tårta och sånt. I Lettland äter man alltid massa tårtor och bakelser.
  
   Bilder från stan.

På söndagen så var jag ute och kollade i affärer och så köpte jag ett par vår skor. haha kanske inte så smart när det är typ vinter ute, men de var ju så fina så jag var tvungen...

 På kvällen var jag mamma och pappa och åt på en restaurang i gamlestan. Det var faktist rätt mkt turister i Riga nu, många från Finland.


Tyvärr så fick jag bara träffa morbror en kort stund för han var på jakt. haha jakt och fiske är hans liv. waah skogsmulle!!   Som det ser ut nu kommer morfar att köpa en båt till sommaren så vi ska åka å fiska i några dagar. jippi jag kommer förvandlas till en skogsmulle jag me.
image57 min tragiska fiske mössa!!


Förutom att min släkt är skogsmullar så är de oxå helt galna i Kemi. Morfar jobbar med det och mormor har. Satt skit länge i söndags  och hörde på när morfar berättade om olika molekyler och grejs. Så visade han olika kemi böcker för mig och sånt..
 morfar är allt en liten Einstein :P .


så på måndag kväll åkte vi hem..... Det var skojsigt att hälsa på släkten :D Men borta bra men hemma bäst....


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0