Fässbergsgymnasiet

Idag började alltså skolan och så fick jag ta bussen och morgonen där jag skulle möta Magdalena :) Det var verkligen skit nervöst när man kom till fässberg. Först var det aulan och upprop. Rektorn läste upp klasslistorna. Vår klass SP08A var en blandning av alla möjliga människor. Hälften killar och hälften tjejer. Allt från fjortisar till blattar och några som såg normala ut xD Vi är iallfall 24 i klassen. Våra klassföreståndare verkade väll okej en äldre kvinna och en medelålders mann :P Enda vi gjorde idag var att sitta i klassrummet så fick vi massa papper, föresten vårt hemklassrum har rosa/lila väggar xD Alla satt iallfall tysta förutom jag och Magdalena som tjöta med varandra som vanligt. Sen så fick vår klass fika och så kollade vi runt i skolan å slutade sen. Tyvärr fick man inte lära känna klassen och lär inte få göra det häller på ett tag, för i morgon börjar redan vanliga lektioner :S det suger.... Annars så har jag inte så mkt mer att berätta om skolan, haha kändes konstigt att vara där, saknar min gamla klass  :( :P Föresten så fick vi busskort och schemat också. Schemat är verkligen inget att klaga över. Slutar 15,15.30, 13 och två dagar 14. Så har vi en lång håltimma en dag.

  xD
 
Efter vi slutade fick jag, Magdalena och sebbe för oss att besöka Åbyskolan så vi gick dit och snackade med Anna och kollade in skolan haha. Cafe Anna var glad att se oss haha och tyckte det var skönt att se lite mogna människor ( nya 7orna är SKIT  SMÅ ) . Naaw men vi alla 3 saknade åby så vi var tvungna att vara där en stund och sen gick vi ut och satte oss på pingisbordet i solen. Ryktet gick snabbt att vi var på Åby för plötsligt öppnade Steff upp fönstret från andra våningen å snacka med oss. Undrade bla om det fanns några snyga killar på skolan haha :P Sen så prata vi med Anna-karin och så var peter från vår gamla k¨lass och två från vår "nya" klass där också. Efter det köpte vi marabou och mötte Christer. Började prata om hur långa vi är, så vi fick för oss att gå till åbykolans skolsyster och mäta hur långa vi var :P Men hon var inte där :( Då kom Andreas och vi pratade med honom och sen kom Lennart xD Kanske dags för honom att gå i pension för han började prata om att vi skulle börja med nervsystemet på lektionen på torsdag. haha tog lång tid för han att komma på att vi inte gick på Åbyskolan längre :P.

Nu orkar jag inte skriva mer...  Jo måste bara berätta att Sebastians och Raghads klass verkar inte så kul och så är inte deras schema speciellt bra. Det värsta för dem är väll att de ska redan på morgonen imån ha matte prov :S



hej svej Magda


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Sebastian och Raghads klass ägde ju! Massa heta nördar, som Sven ;) Höhö.. stackarna

2008-08-18 @ 19:08:13
Postat av: Magda

haha Sven dansar ju iallfall väldigt bra (a) :P NOT.

2008-08-18 @ 19:32:22

Lämna gärna en kommentar :)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0